مهمان مهمان ارسال شده در 13 فروردین 1402 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین 1402 سلام وقتتون بخیر . خانمی هستم که زود عصبی میشم وتو این عصبانیت بچه هامو نفرین کردم که خدا اولاد بد به شما بدهد و..........ولی بلافاصله پشیمان میشوم وتا چند روز حال خودم بد میشه .سوالم اینه که دوس ندارم نفرینهام روی بچه هام اثر کنه باید چیکار کنم .ممنونم وضعیت: پاسخدادهشده توسط: مصدق لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام مصدق 10 ارسال شده در 21 فروردین 1402 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین 1402 سلام علیکم با توجّه به مرتبط نبودن سؤال شما به آنچه که این گروه پاسخگویی احکام برای آن تشکیل شده و در خدمت بزرگواران محترم میباشد؛ لکن توصیههایی از باب یادآوری به عرض میرساند. اینچنین سخنانی(به اصطلاح نفرین کردن)، یقین بدانید که تأثیری نخواهد داشت، زیرا که هیچگاه، هیچ مادری با قصد و اختیار، راضی به گرفتار شدن فرزندش نیست. و متأسفانه این نوع جملات بیشتر بر حسب عادت در مواقع ناراحتی بر زبان جاری میشود، و پشیمانی و ناراحت شدن از إبراز این حرفها، خود دلیلی بر عدم إرادۀ جدی گویندهٔ آن دارد. همچنین برای اینکه زندگیای دور از إلتهاب و أفروختگی در تمام لحظات داشته باشید، و بتوانید بر ناراحتی خود چیره شوید، لازم است هرچه زودتر به دنبال حلّ آن بروید. به عنوان نمونه، (مشاوره با متخصّص در این زمینه، درخواست از درگاه إلهی و توسّل به حضرات معصومین علیهم السلام، توجّه به نوع تغذیه، افزایش سطح علمی در زمینه سبک زندگی اسلامی) مورد توجّه قرار گیرد. موفق باشید وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده