مهمان مهمان ارسال شده در 30 دی 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی 1401 سلام علیکم و رحمة الله ببخشید آیا خمس جزء معاملات است یا عبادات ؟ وما می توانیم در بخش عبادات از آیتالله العظمی سیستانی و در بخش معاملات از آیتالله العظمی خامنهای تقلید کنیم؟ ویا اگر خمس در بخش عبادات باشد جدا از آن فقط در تمام احکام خمس به مجتهد دیگر می توانیم رجوع کنیم؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: محسن-زاده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام محسن زاده 227 ارسال شده در 1 بهمن 1401 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن 1401 سلام علیکم خمس جزو عبادات است و اینکه از عبادات یا از معاملات باشد در مساله شما دخلی ندارد چرا که بطور کلی آیت الله سیستانی تبعیض در تقلید را صحیح میداند بشرطی که دیگری در مساله یا در بابی از ابواب فقهی اعلم باشد وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مهمان مهمان ارسال شده در 4 بهمن 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن 1401 خوبه بسیار تشکر طبق این مطلب شما با اینکه من مقلد آیتالله سیستانی هستم می توانم در احکام خمس از مجتهد اعلم دیگری تقلید کنم؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: محسن-زاده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام محسن زاده 227 ارسال شده در 5 بهمن 1401 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن 1401 سلام علیکم دقت کنید فقط در فرضی میتوانید در باب خمس به دیگری رجوع کنید که طبق تشخیص متخصصین و اهل خبره ( با همان شرایط انتخاب مرجع اعلم) آن مجتهد در باب خمس، از آیت الله سیستانی دانشمندتر(اعلم) باشد وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری