hasannasri114 0 ارسال شده در 29 اردیبهشت 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت 1400 سلام حدود یک ماه پیش ۶۰۰هزار تومان ارز دیجیتال خریدم اما الان فهمیدم حرامه من چه کنم بفروشم؟الان شده ۵۷۵ هزار تومان دقیقا باید چیکار کرد؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: سجادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناسان قدیم سجادی 153 ارسال شده در 29 اردیبهشت 1400 کارشناسان قدیم اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت 1400 سلام علیکم معامله باطل است اما میتوانید با تراضی به شخص دیگر واگذار کنید. 2 1 1 وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hasannasri114 0 ارسال شده در 29 اردیبهشت 1400 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت 1400 متاسفانه نمی تونم انتقال بدم خب پس ولش میکنم این ۶۰۰تومان هم رفت😭😭😭 وضعیت: پاسخدادهشده توسط: سجادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناسان قدیم سجادی 153 ارسال شده در 1 خرداد 1400 کارشناسان قدیم اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد 1400 سلام علیکم روزی انسان به دست خداست و اگر به خاطر خدا از مالی یا معاملهای دست بکشین ، قطعا خداوند متعال به احسن وجه جبران میکند. خدا خیرتون دهد. 2 1 وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری