رفتن به مطلب

بورس

محمود مهمان

ارسال های توصیه شده

با سلام

یک سری افراد در بورس ایران هستند، که این افراد، قیمت سهام را بالا پایین می‌کنند، این افراد با خریدهای هماهنگ، قیمت سهام را گاها چندین برابر میکنند، و بعضا دوباره قیمت ها را پایین می آورند، و از این نوسان ها، سودهای کلانی به دست می آورند. این افراد را بازیگر سهام می‌گویند. 

بازیگرها، خودشان در قیمت های پایین سهام را میخرند، سپس قیمت را بالا آورده و در قیمت های بالا، سهام را به دیگران می فروشند. و در این حالت، این بازیگرها سود می کنند، و دیگران احتمالا متضرر می شوند.

سوال اول: افرادی هستند که ادعای ارتباط با این بازیگرها را دارند، و در قبال دریافت پول، این اطلاعات را در اختیار ما می گذارند، به ما می گویند، چه قیمت هایی مناسب خرید، و چه قیمت هایی مناسب فروش سهام است. 

اگر با داشتن این اطلاعات، سهامی را بخریم و در قیمت های بالاتر نیز، سهام را بفروشیم، که احیانا خریداری که در قیمت های بالاتر، سهام را از ما میخرد، از لحاظ قیمتی متضرر بشود، یعنی ما سود کنیم و او ضرر کند، آیا این درآمد اشکال دارد؟

لازم به توضیح میدانم، خرید و فروش من، تاثیری در روند قیمت ها ندارد. من خرید بکنم یا نکنم، قیمت ها بالا و پایین می روند، مثل سکه، طلا، دلار و... که قیمت ها نوسان میکند، بازار سهام هم همین‌گونه هست. در هر حال، باز هم قطعیتی در کار نیست، اما احتمال موفقیت، خیلی خیلی بیشتر است.

سوال دوم: یک نفر از کسانی که این اطلاعات را در اختیار دارد، از من خواسته، تا برای او مشتری بیاورم، و در ازای این کار، سهمی از سود داشته باشم، آیا این درآمد اشکال دارد؟

وضعیت: پاسخ‌داده‌شده توسط: مصدق
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• 7 ماه بعد...
  • کارشناس احکام

سلام علیکم

طبق فروض سؤال، إشکالی ندارد.

موفق باشید

وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...