...... مهمان ارسال شده در 3 خرداد 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد 1401 بسمه تعالی سلام علیکم در رساله حضرت آقا نوشته است که :«ولو صبّ الماء من الأسفل وغسل من الأعلى بإعانة اليد كفى» سوال: طبق این فتوا، آبها که به نیت وضوء در صورت و در دستها به پایینتر ریخته شده بود و بعد، از بالا شروع به شستن شده بود، آیا می توان بعد از شروع به شستن صورت یا دستها، آن جاها که قبلاً آب بر آن جاها زده شده بود ، دست نکشید یا آب نزد ؟ یعنی مثلاً یک مشت آب زدم (ریختم) بالای چانه ام (پایین لب) و بعد یک مشت آب گرفتم شروع کردم به شستن صورت از بالا به پایین، ولی به همان جا که قبلاً آب زده بودم (بالای چانه ام (پایین لب))، به همان جا دست نکشیدم یا آب نرسیدم ، چون بنیت وضو به آنجا آب زده بودم. در این حال آیا باید به همان جا دست کشید یا آب رسید یا قبلاً که به نیت وضوء آب زده شده بود کافیست ؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس ارشد ترنجیان 94 ارسال شده در 4 خرداد 1401 کارشناس ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد 1401 سلام علیکم در وضو دست کشیدن لازم نیست آنچه لازم است رساندن اب به تمام عضو است آن هم از بالابه پایین. وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری