سوال کننده مهمان ارسال شده در 29 اسفند 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند 1400 سلام. حکم پتویی که روی آن به دفعات زیاد منی ریخته و به خشک شویی تحویل داده شود که بسیار تمیز شود ولی بعد که استفاده کنیم هنوز قسمتی از آن زبری حاصل از منی را داشته باشد چیست وضعیت: پاسخدادهشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس ارشد ترنجیان 94 ارسال شده در 1 فروردین 1401 کارشناس ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین 1401 سلام عليكم باید اطمینان به زوال نجاست داشته باشید واگر مشکوکید حکم به طهارت نمیشود. وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سوال کننده مهمان ارسال شده در 1 فروردین 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین 1401 سلام پیرو جواب شرعی یکی از میزبانان این سایت که درباره حکم پتوی نجس بود، بنده سوال دیگری دارم. آیا با توجه به این جمله که من از یک سایت دیگر دیده بودم((همین که می دانید آن لکه ها خشک بوده و نمی دانید که با رطوبتی سرایت کرده یا نه حکم به پاکی و عدم نجاست می شود)) بنده وقتی استمنا به دفعات زیاد میکردم و به پتو می چسبید، آثارش با لمس کامل مشخص بود اما حالا که به خشک شویی معتبر((یعنی کامل و دقیق شسته شده و بوی خوبی پتو میدهد)) داده شده و بنده استمنا را هم ترک کردم وقتی به پتو دست میزنم مانند گذشته زبری ناشی از منی به وضوح دیده و حس نمیشود اما کمی خشکی و زبری از وجود حتمی منی که مثل اثر سوختگی روی فرش میماند را میتوان حس کرد. آیا با این حال نمیتوان آن پتو را روی خود کرد و اینکه بدنم نجس است و غسل لازم است؟ ۲)اگر بدن عرق کند و به نجاست خشک از منی ندانیم آن قسمت برخورد کرده یا خیر حکم نجاست مرتبت است یا خیر؟ ممنون میشوم که جواب جامع و در حد سه چهار خط بدهید تا شکم کامل برطرف شود چون پسری نوجوانم وضعیت: پاسخدادهشده توسط: محمدآبادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام محمدآبادی 91 ارسال شده در 2 فروردین 1401 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین 1401 با سلام و احترام ۱. چنانچه در پاسخ سؤال پیشین بیان شده است، چون شکّ در برطرفشدن عین نجاست دارید، پتو نجس محسوب میشود. اگر قبلاً غسل را انجام دادهاید، غسل جدید بر شما لازم نیست. ۲. اگر شکّ در برخورد بدن خیس با نقطۀ نجس دارید، بدن پاک است. 1 وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری