پرسشگر هستم مهمان ارسال شده در 11 دی 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی 1400 سلام علیکم خدمت عزیزان که به سوالات شرعی مردم پاسخ میدهند. خدمت شما عارضم،وقتی در حال تحقیق در سایتها بودم تصاویری بسیار مستهجن و ضد شرع، میدیدم که باعث نعوض هم شد. کمی بعد که به دستشویی رفتم همراه با ادرار ماده ای به حالت چسبناک با ادرار خارج شد که عجیب بود دست زدم چسبناک بود. این مایع وذی است یا منی یا...... اگر بدون توجه به آن نماز بخوانیم نماز قضا است؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس ارشد ترنجیان 94 ارسال شده در 12 دی 1400 کارشناس ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی 1400 سلام علیکم مایع خارج شده مشکوک پاک است مگر اینکه یقین به منی بودن داشته باشید ویا اینکه علایم منی من جمله همراه با شهوت وجستن وسستی بدن را داشته باشد که در این فرض نجس است وغسل واجب می شود وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پشیمان مهمان ارسال شده در 12 دی 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی 1400 سلام بنده هم سوال از این مشکل را در گذشته داشتم. من در گذشته در نوجوانی متاسفانه فیلم های زشت نگاه میکردم که نعوض میآوردند و بعد از چند دقیقه راه که میرفتم سر آلتم رطوبت لزج حس میکردم دست که میزدم بوی منی نمیداد و زیاد هم نبود که بگوییم شاید پاشیده باشد. آیا برای نماز هایم باید غسل کنم چون شک به منی بودن داشتم که یا شاید مجرا به منی آلوده باشد وضعیت: پاسخدادهشده توسط: محمدآبادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام محمدآبادی 91 ارسال شده در 13 دی 1400 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی 1400 5 ساعت قبل، پشیمان مهمان گفته است: در گذشته در نوجوانی متاسفانه فیلم های زشت نگاه میکردم که نعوض میآوردند و بعد از چند دقیقه راه که میرفتم سر آلتم رطوبت لزج حس میکردم دست که میزدم بوی منی نمیداد و زیاد هم نبود که بگوییم شاید پاشیده باشد. آیا برای نماز هایم باید غسل کنم چون شک به منی بودن داشتم که یا شاید مجرا به منی آلوده باشد با سلام و احترام در فرض سؤال شما، غسل لازم نیست. وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری