هادی مهمان ارسال شده در 28 آذر 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر 1400 سلام هنگامی که مسح سر میکشم آب رو دستم خشک میشه و اونقدری نمیشه که پامو مسح کنم ، آیا امکان داره انگشت دست رو بزنیم به ابرو و بعد دست رو بکشیم رو پامون ؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس ارشد ترنجیان 94 ارسال شده در 29 آذر 1400 کارشناس ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر 1400 سلام علیکم خیر تا زمانی که آب در قسمت های دیگر دست باشد ولو در پشت دست نمیتوان از اعضای دیگر آب گرفت ودر فرضی که دست کامل خشک شده باشد فقط میتوان از محاسن آب گرفت واز دیگر اعضا مجاز به گرفتن آب نیستیم . وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
هادی مهمان ارسال شده در 29 آذر 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر 1400 سلام حقیقتش من متوجه نشدم میشه راحتتر بگین یاد بگیرم ؟ اگه انگشت دستم خشک شد ، باید برای مسح پا از کجا آب بگیرم ؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: موسوی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام موسوی 175 ارسال شده در 30 آذر 1400 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر 1400 سلام علیکم اگر کف دستتان خشک شده میتوانید با پشت دستتان مسح سر و پاها را بکشید، اگر پشت دست هم رطوبتی نداشته باشد میتوانید با ساعد دست (از مچ تا آرنج) مسح سر و پاها را انجام دهید، ولی اگر از آرنج تا سر انگشتانِ هر دو دست خشک شده باشد، نمیتوانید دست را با آب خارج از اعضاء وضو تر کنید، بلکه باید از ریش خود رطوبت بگیرید و با آن مسح نمایید و گرفتن رطوبت از سایر نقاط صورت (غیر از ریش) مثل ابرو یا گونهها چه برای کسانی که ریش دارند و چه افرادی که ریش ندارند بنابر احتیاط واجب کافی نیست. رساله جامع م ۲۷۸ موفق باشید وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
هادی مهمان ارسال شده در 1 دی 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی 1400 سلام منظورتون از پشت دست دقیقا کجا هست ؟ یعنی ناخن ها ؟ و رو انگشت های دست ؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: محسن-زاده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام محسن زاده 227 ارسال شده در 2 دی 1400 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی 1400 یعنی تمام قسمتهای دست از آرنج تا سر انگشتان به پاسخ های ارائه شده دقت بفرمایید، ان شاء الله موفق باشید 🌹 وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
هادی مهمان ارسال شده در 2 دی 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی 1400 پس من اگه آب انگشتم خشک شد باید از آب رو انگشتم برای مسح سر و مسح پا استفاده کنم ؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: موسوی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام موسوی 175 ارسال شده در 3 دی 1400 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی 1400 سلام علیکم بله موفق باشید وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری