قاصدک مهمان ارسال شده در 30 آبان 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان 1400 سلام خسته نباشید.من همیشه هروقت میریم دستشویی حس میکنم اداربه پام پاشیده .ولی متاسفانه نمیدونم اگه واقعاپاشیده شده چه جوری متوجه بشم اصلانمیتونم تشخیص بدم واقعاپاشیده یافقط حس .امروزم همین حس کردم وحس کردم روی شلوارم هم پاشیده شدم .رفتم حموم پاهام شستم.ولی بعدچندساعت یادم اندفقط یه طرف پاهام نشستم .حالامیخاستم بدونم حکمش چیه باتوجه به اینکه تواتاق رفتم پاروی فرش گذاشتم.توروخداراهنمایی کنیدبه خاطراین مشکل خیلی ذهنم درگیره . وضعیت: پاسخدادهشده توسط: محسن-زاده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام محسن زاده 227 ارسال شده در 30 آبان 1400 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان 1400 سلام علیکم متاسفانه شما درگیر وسواس شده اید تنها راه درمان، بی اعتنایی کردن به این مسائلی است که دیگران برایشان دغدغه نیست و درگیر آن نیستند وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
قاصدک مهمان ارسال شده در 30 آبان 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان 1400 یعنی لازم نیست حمام برم بشورم دوباره چون خیلی میترسم مرتکب گناه بشم.بی اعتنایی کنم ولی حس هام درست باشه.چون امروزحتی حس کردمپام هم خیس شده ولی چک نکردم ببینم واقعاخیسه یانه؟ وضعیت: با سپاس توسط: ناظم-ارشد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
قاصدک مهمان ارسال شده در 30 آبان 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان 1400 البته هنگام وردبه دستشویی دمپایم خیس بودکه باعث خیسی پاهم شد. وضعیت: با سپاس توسط: ناظم-ارشد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
تیم ناظمان ناظم ارشد 15 ارسال شده در 1 آذر 1400 تیم ناظمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر 1400 با سلام و احترام سؤال شما توسط کارشناس محترم پاسخ داده شده است. به همان پاسخ عمل کنید و مسئولیتی بر شما نیست. موفق باشید وضعیت: تأییدشده توسط: ناظم-ارشد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
یلدا مهمان ارسال شده در 6 اسفند 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند 1401 سلام وقتتون بخیر من دچار حساسیت شدم وقتس دستشویی میرم اب و به محل خروج ادرار میگیرم و ادرار میکنم قطعا گاهی اوقات ادرار رنگ دارد و همچنان که با اب کر میرود رنگش گاهی تغییر میکنم سوالم این هست ترشحات پاشیده شذه به پا ها در این هنگام با توجه به وصل به کر بودن و با رنگ ادرار مخلوط شدن پاک هست؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: محسن-زاده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام محسن زاده 227 ارسال شده در 7 اسفند 1401 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند 1401 سلام علیکم بله پاک است همانطور که خود اشاره کردهاید این حساسیت و وسواس بخرج دادن است اکیدا از آن پرهیز نمایید وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مهمان مهمان ارسال شده در 19 فروردین 1403 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین 1403 با سلام و احترام یعنی حتی با تغییر رنگ آب، باز هم پاک هست؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: محمود-موحدی-فر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام محمود موحدی فر 7 ارسال شده در 19 فروردین 1403 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین 1403 سلام علیکم مکرر جواب داده شده است اعتنا نشود و پاک است. وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری