توسعهدهنده ثبت سیستمی 11 ارسال شده در 24 دی 1399 توسعهدهنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی 1399 پرسش: اگر نسبت به احتلام شک داشته باشیم و ندانیم محتلم شده ایم یا نه حکم چیست؟ پاسخ: غسل لازم نیست. منبع: سایت آیت الله العظمی سیستانی ببینید: رساله جامع، م۴۲۲ | وضعیت: تأییدشده توسط: ثبت-سیستمی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
محمد مهمان ارسال شده در 6 شهریور 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور 1400 با سلام آبی که با تحریک تصویر زشت از بدن خارج شود و رنگ آن سفید رقیق باشد ولی چسبناک نباشد و بدون جهش باشد آیا غسل جنابت لازم است یا خیر وضعیت: پاسخدادهشده توسط: محسن-زاده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام محسن زاده 227 ارسال شده در 8 شهریور 1400 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور 1400 سلام علیکم اگر شک دارید که آب خارج شده منی است و بدون جهش خارج شده، غسل لازم نیست وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
میر حسین مهمان ارسال شده در 28 آذر 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر 1401 من حدود ۱سال است از سال هفتم به بلوغ رسیده ام و تازه حدود ۷ هفته است که پنجشنبه شب ها احساس میکنم جنابت شده ام و امروز بعد از خواب عصر گاهی وقتی برای نماز وضو گرفتم احساس کردم چیزی از بدنم خارج شده حال باید چکار کنم و جهنده نبوده معنی شهوت چیست وضعیت: پاسخدادهشده توسط: محمدآبادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام محمدآبادی 91 ارسال شده در 29 آذر 1401 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر 1401 با سلام و احترام تا زمانی که نشانههای منی را نداشته باشد، حکم جنابت را ندارد؛ لذا پاک بوده و غسل لازم نیست. شهوت، بهمعنای لذت جنسی است. نکته: طرح اینگونه سؤالات، با «سیاستها و قوانین سایت المصباح» همسو نمیباشد. لطفاً سؤالاتی از این دست را پس از عضویت، در دسته «سؤالات شخصی و خصوصی» مطرح کنید. (سؤالات این دسته، صرفاً توسط مطرحکنندۀ سؤال و کارشناسان قابل رؤیت است) موفق باشید وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری