علی محمد زمانی 0 ارسال شده در 5 آبان 1404 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان 1404 سلام علیکم در خطبه 57 نهج البلاغه حضرت میفرمایند که نقل قول امّا بدگويى و ناسزا را (به هنگام اجبار دشمن) به شما اجازه مى دهم، چراکه اين کار موجب فزونى مقامات معنوى من، و باعث نجات شماست؛ ولى درمورد پيشنهاد بيزارى جستن، هرگز از من بيزارى مجوييد با توجه به این سخن حضرت در مواقع اجبار دشمن و ضرورت و ترس از خطر میشود ناسزا گفت ولی بیزاری جستن هرگز؟یعنی نمیتوان به دروغ و فریب این سخنان را بر زبان آورد ولی در دل مومن بود؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: ناظم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
تیم ناظمان ناظم 7 ارسال شده در 7 آبان 1404 تیم ناظمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان 1404 سلام علیکم عبارات منقول در روایات ، مستند جهت انجام عمل برای غیر مجتهد نیست . لذا فرد غیر مجتهد لازم است به فتوای فقیه ومرجع تقلید مراجعه کند . نظر حضرت ایت الله سیستانی این است که به کار بردن الفاظ رکیک جایز نیست هر چند طرفی که فخش متوجه اوست کافر باشد . اما الفاظ غبر رکیک نسبت به کافر حرام نیست. کارشناس #ترنجیان #t_58318 وضعیت: تأییدشده توسط: ناظم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
علی محمد زمانی 0 ارسال شده در 7 آبان 1404 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان 1404 ممنونم اما این خطبه میفرماید که معاویه شما را به ناسزا به من و بیزاری جستن از من دستور میدهد و حضرت هم میفرمایند که ناسزا بدهید ولی بیزاری نجویید. میخواستم بدانم که با توجه به این کلام حضرت اگر شخصی در یک شرایط مشابه قرار گرفت آیا مجوز این را دارد که برای خلاصی از شر دشمن ناسزا بگوید ولی تحت هیچ شرایطی بیزاری نجوید حتی اگر او را بکشند یا شکنجه دهند؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: ناظم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
تیم ناظمان ناظم 7 ارسال شده در 14 آبان 1404 تیم ناظمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان 1404 سلام علیکم در این سامانه، پاسخگوی احکام شرعی (فقه فتوایی) مطابق با نظر آیتالله سیستانی هستیم و متأسفانه برای پاسخ به سایر سؤالات و فلسفه احکام (فقه استدلالی) فرصت کافی نداریم. موفق باشید کارشناس #ناظم_1 #t_59868 وضعیت: تأییدشده توسط: ناظم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری