امید الهی 0 ارسال شده در 3 شهریور 1404 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور 1404 بسمه تعالی سلام علیکم اگر در سال جاری موونه سال خمسی بیشتر از درآمد باشد و خمس واجب نباشد آیا مازاد موونه های سال جاری را در محاسبه خمس سال بعد باید محاسبه کرد؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: ناظم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
تیم ناظمان ناظم 7 ارسال شده در 8 شهریور 1404 تیم ناظمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور 1404 سلام علیکم مازاد در مؤنه یعنی چه ؟ اگر به معنی بدهی برای مؤنه میباشد به شرط اینکه معادلی برای آن مؤنه موجود باشد بدهی آن در سالهای بعد کسر میشود. مثلاً برای خانه، ماشین، لوازم منزل و غیره که فعلآ موجود است. و اگر بدهی برای مخارجی می بلشد که عینی برای آن موجود نیست فقط سال اول بدهی کسر میشود و در سالهای بعد کسر نمیشود. مثل مخارج سفر حج و زیارت و عروسی فرزندان یا مجالسی که برگزار میکند. کارشناس #شوندی #t_51259 وضعیت: تأییدشده توسط: ناظم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
امید الهی 0 ارسال شده در 8 شهریور 1404 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور 1404 بار دیگر سوال رو به صورت شفاف تر بیان می کنم بنده اجاره نشین هستم و خانه ای برای سکونت در آینده خریدم،مبلغی که از پس انداز شخصی هزینه کرده ام چند برابر درآمد سالیانه ام هست،در نتیجه امسال به من خمس تعلق نمی گیرد،آیا میزان باقیمانده از هزینه ای که برای خرید خانه کرده ام را باید در سال بعد خمسی به عنوان هزینه حساب کنم یا خیر؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: ناظم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
تیم ناظمان ناظم 7 ارسال شده در 6 مهر 1404 تیم ناظمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر 1404 سلام علیکم سوال شما واضح نیست ،اما به طور کلی منزلی از خمس معاف است که موونه شخص باشد یعنی در بین سال تهیه شود ودر همان سال در ان ساکن شود . لذا اگر منزل مورد نیاز فعلی واستفاده فعلی شما نیست ، متعلق خمس می باشد . کارشناس #ترنجیان #t_54383 وضعیت: تأییدشده توسط: ناظم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری