یاسین مهمان ارسال شده در 1 مهر 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر 1400 سلام خسته نباشید من ۱۴ و نیم سال دارم . من حدود یکی دو سال پیش نمی دانستم منی چیست و اصلا نجس است و اصلا نمی دانستم . من حدود یکی دو سال پیش هفته دو سه بار روی صندلی کامپیوترم می نشستم و به عکس ها و فیلم های بد نگاه می کردم و در همان موقع آلَتَم را تکان می دادم و به اوج لذت جنسی می رسیدم . و دیگر بعد اوج لذت دیگر خسته میشدم و آن موقع نمی دانستم احتمال دارد آب منی درآید چون نمی دانستم آب منی هنگام رسیدن به اوج لذت جنسی در می آید .و به حمام هم طبیعتاً نمی رفتم . چون نمی دانستم منی چیست و نجس است و باید به حمام بروم هیچی نمی دانستم . و طبیعتاً به همه جا خانه هم دست. زده ام مخصوصاً کامپیوترم. الان شک من در این است که آیا منی ام یکی دوسال پیش وقتی به اوج لذت می رسیدم در می آمده یانه ؟ الان شک دارم که آیا منی در می آمده یا نه ؟ الان یکی دو هفته هست که طرف کامپیوتر نمیروم میشه کمکم کنید ؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: موسوی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام موسوی 175 ارسال شده در 1 مهر 1400 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر 1400 سلام علیکم در صورت شک کامپیوتر و مابقی چیزها پاک هستند و نیازی به تطهیر نیست. موفق باشید وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
یاسین مهمان ارسال شده در 1 مهر 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر 1400 سلام خسته نباشید ولی یکی دو بار یادمه که داخل اون یکی دو سال مطمئنم بودم که بعد از تکان دادن آلتم آبی خارج می شد باز هم همه چی پاک است چون شک دارم وضعیت: پاسخدادهشده توسط: موسوی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام موسوی 175 ارسال شده در 1 مهر 1400 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر 1400 سلام علیکم بله در صورتی که شک دارید پاک میباشد. موفق باشید وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
یاسین مهمان ارسال شده در 1 اسفند 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند 1400 سلام علیکم ببخشید یه سوال داشتم من بعضی موقع ها با حدود ۲۰ /۳۰ دقیقه فکر کردن شرتم خیس می شود. و بعضی موقع ها با دیدن یکی یا دو عکس شرتم خیس می شود ببخشید من یکبار با ۶ . ۷ دقیقه عکس دیدن شرتم خیس شد.( بدون تکان دادن آلت). و فکر کنم خسته هم نشدم. و به نظرم. به اوج هم نرسیدم و فقط تماشا کردم آیا مایع آمده منی است یا خیر ؟ ممنون وضعیت: پاسخدادهشده توسط: ناظم-ارشد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
تیم ناظمان ناظم ارشد 15 ارسال شده در 2 اسفند 1400 تیم ناظمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند 1400 با سلام و احترام سؤالات مشابه متعددی توسط شما در سایت مطرح شده که خارج از «سیاستها و قوانین سایت المصباح» میباشد. به نکاتی دقت بفرمایید: شما به وسواس مبتلا شدهاید؛ پیش از شدتیافتن، آن را درمان کنید؛ قواعد کلی طهارت و نجاست و جنابت را فرا گرفته و در موارد مشابه خودتان اجرا نمایید؛ در صورتی که از این دست سؤالات برایتان پیش آمد، میتوانید در دستۀ «سؤالات شخصی و خصوصی» مطرح کنید (سؤالات این دسته صرفاً توسط کاربر قابل مشاهده است). موفق باشید وضعیت: با سپاس توسط: ناظم-ارشد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده