سیدحسین حسینی 0 ارسال شده در 21 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 21 ساعت قبل درخریدوفورش تاچند فصدفایده جای است من یک ساعت رامیخرم 100افغانی ومیفروشم به 400افغانی حکمش چی است وضعیت: پاسخدادهشده توسط: ناظم-ارشد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سیدحسین حسینی 0 ارسال شده در 21 ساعت قبل مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 ساعت قبل درخرید فروش تا چند درصد فایده جای است ساعت را خرید میکنم 100 و فروش میکنم 400 آیا جایز است وضعیت: پاسخدادهشده توسط: ناظم-ارشد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
تیم ناظمان ناظم ارشد 15 ارسال شده در 17 ساعت قبل تیم ناظمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 ساعت قبل با احترام از نظر شرعی سود در معاملات مقدار معینی نداشته و بسته به نوع کالا میتواند متفاوت باشد و نمیتوان بهطور کلی درصد مشخصی برای آن مشخص کرد. این امر به رضایت و توافق طرفین بستگی دارد؛ ولی خوب است طرفین انصاف را رعایت کنند و نباید بهگونهای باشد که در حقّ طرف مقابل اجحاف و ظلم صورت گیرد. وضعیت: تأییدشده توسط: ناظم-ارشد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری