رفتن به مطلب

احکام نجاسات و طهارت

ارسال های توصیه شده

سلام و وقت بخیر

به لطف خدا، من اخیراً توانستم عادت خودارضایی را کنار بگذارم. اما اکنون با مشکلی مواجه هستم که باعث نگرانی‌ام شده است.

من خانم هستم و در گذشته، هنگام ناپاکی (مثل دوران حیض، استحاضه و خروج منی)، دستم را به عورت خود می‌زدم و در بیشتر موارد توجهی به این موضوع نداشتم. علاوه بر این، پس از تماس با نجاست، دستم را به وسایل مختلف خانه نیز می‌زدم، بدون اینکه همیشه آن‌ها را به‌طور کامل تطهیر کنم.

الان که می‌خواهم نماز بخوانم و اعمال دینی‌ام را انجام دهم، نمی‌دانم با این حجم از نجاستی که در خانه پخش شده، چه باید بکنم. از طرفی، امکان شستن و تطهیر بسیاری از وسایل را ندارم و این موضوع باعث نگرانی‌ام شده است. همچنین، به دلیل حساسیت مادرم، نمی‌توانم بیشتر از این وسایل را بشویم.

با توجه به این شرایط، تکلیف من چیست؟ چگونه می‌توانم بدون ایجاد مشکل، این مسئله را حل کنم؟ لطفاً مرا راهنمایی کنید، چون واقعاً احساس سردرگمی میکنم 

بنده رساله رو هم خوندم متوجه طریقه درست غسل و تطهیر با آب کر نشدم ممنون می‌شم یه توضیح خلاصه بدید چون من تازه مرجع انتخاب کردم 🙏🏼

ویرایش شده توسط ربکا
وضعیت: پاسخ‌داده‌شده توسط: ناظم
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• تیم ناظمان

سلام علیکم 

نسبت به وسایلی که شک دارید، لازم نیست اعتنا کنید.

نسبت به وسایلی که یقین صددرصد دارید که نجس هستند، اگر در دسترس نیستند، مانند تابلو و... نیازی نیست شسته شوند (گرچه نجس هستند)

وسایلی که قطعاً نجس هستند و با آنها سروکار دارید، یک مرتبه آب کرّ به آن برسد پاک می‌شود.

ظروفی که نجس هستند، با سه مرتبه شستن پاک می‌شوند. 

کارشناس #ناظم_1 

#t_23932

وضعیت: تأییدشده توسط: ناظم
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
  • اضافه کردن...