رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

مستان مقروض بشیر  بود .مستان یک قطعه از زمین خودش را به بشیر داد و گفت تا وقتی که من بدهی خودم را نپردازم از زمین من استفاده کنید .و بعد از پرداختن بدهی توسط خودم یا پسرانم زمین خودم را پس میگیرم.
بعد از فوت مستان .بشیر  آن زمین را به فرزند یوسف پس می دهد. و گفت که هر وقت که تو نیستی بدهی منو پس بده . یوسف هشت هزار روپیه به بشیر پرداخت کرده بود فوت می‌کند .و وارثین بشیر بقیه بدهی پدرش را معاف می کنم چون پدرشان بشیر هم فوت کرده بود .
سوال این است که زمینی که مستان نزد بشیر  رهن گذاشته بود.و آقای بشیر آن زمین را به مستان پس داده بود و پول رهن آن زمین را یوسف پرداخت کرده آیا در این زمین تمام وارثین مستان شریک هستند یا فقط به یوسف می رسد چون یوسف بود که بدهی را پرداخته و فک رهن کرده بود 
سوال دوم.و در صورت شریک بود تمام فرزان مستان .آیا یوسف طبق قیمت قدیم که خیلی ناچیز بود مالک زمین میشود یا طبق قیمت جدید  و پول زمین طبق قیمت قبلی محاسبه میشود یا طبق قیمت جدید که نسبت به قیمت قدیم تفاوت زیاد دارد 
سوال سوم. پولی که پسران بشیر معاف کردند فقط یوسف مالکش هست یا بقیه برادرانش هم شریک هستند

ویرایش شده توسط Rustami
افتاده اسما
وضعیت: پاسخ‌داده‌شده توسط: ناظم-ارشد
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• تیم ناظمان

سلام علیکم 
باید زمین طبق قانون ارث بین همه ورثه مستان تقسیم شود و یوسف می‌تواند ۸۰۰۰ روپیه پرداختی به بشیر (بابت بدهی پدر) را از اصل اموال پدر بردارد. 
کارشناس #محمدآبادی 
#t_4238

وضعیت: تأییدشده توسط: ناظم-ارشد
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
  • اضافه کردن...