Musavi 0 ارسال شده در 30 خرداد 1403 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد 1403 (ویرایش شده) سلام علیکم من سید مصطفی موسوی از کابل هستم من در یک اپلیکیشن به اسم میتامکس ثبت نام کردم و پول وضع کردم این اپلیکیشن دارای بسته های 90,300,600,1200,3000,6000,دالری و...است که با فعال نمودن یکی از این بسته ها به تعداد مشخص برای ما حق میدهد ویدیو نگاه کنیم و ستاره بدهیم که با هر ستاره دادن برای ما پول میدهد یعنی با نگاه کردن ویدیو ها و ستاره دادن به آنها برای ما از 0.6دالر الی ....پول میدهد و ویدیو های آن نیمه برهنه,کارتونی,تبلیغ شرکت های موتر,تبلیغ شرکت های مبایل،تبلیغ شرکت های مایع ظرف شویی و...موحود میباشد و من به ویدیو های که ضرر به چشم ما و به دین و به مذهب ما ندارد ستاره میدهم درحالیکه یک عده شیعه و سنی اصلا در قصه محتویات ویدیو نمیشوند و زود زود ستاره میدهم اما من زحمت میکشم دنبال ویدیو های که به دین و مذهب ما ضرر ندارد ستاره میدهم. حالا اگر به ویدیو های که برای ما نمایش داده میشه و اصلا در آن ویدیو بانوان حضور ندارند و نیمه برهنه نیست و آن ویدیو برای دین و مذهب ما مضر نیست ستاره بدهیم و پول دریافت کنیم آیا حلال است؟ و ها مثلا ما ۹۰ دالر وضع میکنیم و باید روزانه ویدیو دیده و ستاره بدهیم که هر روز ۳دالر در بسته اولش برای ما میدهد و در آخر ماه ۹۰ دالر میشه که آن ۹۰ دالر را ما به صرافی بایننس روان میکنیم و بعدا نقد میکنیم یعنی برای. ما دالر الکترونیکی میدهد و ما آنرا که معادل دالر فزیکی هست به دالر فزیکی تبدیل کرده و نقد میکنیم قرار داد آن سه ماهه است یعنی ما ۹۰دالر وضع میکنیم و در هر ماه دوباره ۹۰دالر کار میکنیم و ماه سوم اگر کار را ادامه میدادیم باید که با پول ماه سوم بسته خریداری کنیم ولی اگر دیگر نمیخواستیم که در این شرکت کار کنیم باز پول خود را بیرون میکنیم من خودم تقریبا دو نیم ماه است که دارم استفاده میکنم حالا لطفا بگویید تکلیف ما چیست آیا حلال است این درآمد یا خیر؟ ویرایش شده 30 خرداد 1403 توسط Musavi وضعیت: پاسخدادهشده توسط: محسن-زاده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام محسن زاده 227 ارسال شده در 3 تیر 1403 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر 1403 سلام علیکم گرچه کیفیت و عملکرد این برنامه به تحقیق برای ما روشن نیست اما طبق توضیح ارائه شده توجه به نکات زیر لازم است الف) نسبت به سود تعلق گرفته (زیاده از اصل پرداختی شما) اگر از طرف شما شرط نشده باشد گرفتن آن اشکال ندارد خصوصا اگر مالکان این برنامه غیرمسلمان باشند ب) اگر مقدار اضافه بابت دیدن تبلیغات و ستاره دادن باشد فی نفسه اشکال ندارد ج) ستاره دادن به برنامه ها نباید موجب ترویج فرهنگ ضد دینی و بی بندوباری باشد د) تبلیغاتی که دیده میشود نباید حاوی صحنه های مستهجن باشد که احتمال وقوع در حرام دارد وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Musavi 0 ارسال شده در 5 تیر 1403 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر 1403 خدا خیرتان بدهد حاج آقای عزیز خیالم راحت شد ممنون تان ای کاش کشور ما افغانستان مثل شما ها افراد را در خود میداشت وضعیت: با سپاس توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Musavi 0 ارسال شده در 6 تیر 1403 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر 1403 در 3 تیر 1403 در 11:28، محسن زاده گفته است: سلام علیکم گرچه کیفیت و عملکرد این برنامه به تحقیق برای ما روشن نیست اما طبق توضیح ارائه شده توجه به نکات زیر لازم است الف) نسبت به سود تعلق گرفته (زیاده از اصل پرداختی شما) اگر از طرف شما شرط نشده باشد گرفتن آن اشکال ندارد خصوصا اگر مالکان این برنامه غیرمسلمان باشند ب) اگر مقدار اضافه بابت دیدن تبلیغات و ستاره دادن باشد فی نفسه اشکال ندارد ج) ستاره دادن به برنامه ها نباید موجب ترویج فرهنگ ضد دینی و بی بندوباری باشد د) تبلیغاتی که دیده میشود نباید حاوی صحنه های مستهجن باشد که احتمال وقوع در حرام دارد سلام علیکم حاج آقا بعضی اوقات آن شرکت برای ما میگوید که به این مقدار افراد را دعوت کنید و شامل این شرکت کنید تا برای تان پاداش و یا حقوق بدهیم آیا پاداش و حقوقی که در برابر دعوت فرستادن به دیگران برای ما میدهد حلال است یا حرام؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: محسن-زاده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام محسن زاده 227 ارسال شده در 6 تیر 1403 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر 1403 سلام علیکم چنانچه دعوت دیگران به آن شرکت مفسده ای نداشته باشد گرفتن پول بابت دعوت از آنها فی نفسه (بخودی خود) اشکال ندارد وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Musavi 0 ارسال شده در 19 تیر 1403 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر 1403 در 6 تیر 1403 در 13:34، محسن زاده گفته است: سلام علیکم چنانچه دعوت دیگران به آن شرکت مفسده ای نداشته باشد گرفتن پول بابت دعوت از آنها فی نفسه (بخودی خود) اشکال ندارد سلام علیکم حاج آقا ببخشید او برنامه ای که من گفتم او کلاهبرداری بود حالا اینکه یک مقدار کمی از پول خویش را ازدست دادیم تکلیف مان چیست؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: ناظم-ارشد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
تیم ناظمان ناظم ارشد 15 ارسال شده در 20 تیر 1403 تیم ناظمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر 1403 با سلام و احترام سؤال شرعی شما پاسخ داده شده است. وضعیت: تأییدشده توسط: ناظم-ارشد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Musavi 0 ارسال شده در 20 تیر 1403 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر 1403 سلام علیکم حاج آقا سوال من این است که من قبلا در پلتفرم میتامکس ثبت نام کردم وکار میکردم اما ان کلاهبرداری بود و یک مقدار پول های مارا با خود برد و فعلا از این پلتفرم ها خیلی زیاد است که تا یک مدت تعیین شده میباشند بعد بسته میشود و بعضی های شان فقط با یک بار کلیک کردن چند دالر برای ما میدهد البته قبل از کلیک کردن باید پول وضع کنیم حالا اگر تا یکمدت کار کنیم که پول های از دست رفته خود را از طریق اینها بدست بیاوریم آیا اشکال ندارد یا دارد؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: ناظم-ارشد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
تیم ناظمان ناظم ارشد 15 ارسال شده در 20 تیر 1403 تیم ناظمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر 1403 با سلام و احترام در پستهای بالاتر حکم فعالیت در این پلتفرمها به صورت کامل توسط کارشناس محترم بیان شده است. وضعیت: تأییدشده توسط: ناظم-ارشد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Musavi 0 ارسال شده در 22 تیر 1403 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر 1403 (ویرایش شده) در 20 تیر 1403 در 23:17، ناظم ارشد گفته است: با سلام و احترام در پستهای بالاتر حکم فعالیت در این پلتفرمها به صورت کامل توسط کارشناس محترم بیان شده است. درست است تشکر حاج آقای عزیز ویرایش شده 22 تیر 1403 توسط Musavi وضعیت: با سپاس توسط: ناظم-ارشد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری