مهمان مهمان ارسال شده در 6 خرداد 1403 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد 1403 سلام علیکم ببخشید من می خواهم خانه را با ۳۰۰ میلیون پیش و ۲ میلیون اجاره ، بگیرم. این بنده خدا صاحب خانه متاسفانه اصلا به احکام شرعی اعتقادی ندارد و میگوید من فقط پول برام مهم هست. الان من چگونه این معامله را انجام بدهم که شرعی باشد؟ او اصلا "بیع شرط" را نمی فهمم و اگر هم بفهمد راضی به انجام این کار نمی شود. اجاره به شرط قرض هم تفهیمش و هم اینکه واقعا او قصد جدی در این کار داشته باشد واقعا سخت است و اصلا این چیزها را قبول نمی کند. او می گوید ۳۰۰ میلیون پیش بده و ۲ میلیون اجاره. همین! آیا نیت من به عنوان اجاره به شرط قرض بدون قصد مؤجر به تنهایی نسبت به صحت معامله کفایت می کند؟ دقیقاً من باید چه کار کنم که سکونتم در آن خانه که صاحب خانه اش نه مسأله میفهمد و نه حاضر است مساله به او تفهیم شود و اگر هم بفهمد حاضر به اجرای آن نیست، صحیح و بلا اشکال باشد؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: حسینی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام حسینی 3 ارسال شده در 7 خرداد 1403 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد 1403 سلام علیکم ماهیت این کار اجاره به شرط قرض است که به نظر آیت الله سیستانی بنابر احتیاط واجب جایز نیست و شما میتوانید در این مسأله به مرجع اعلم بعدی مراجعه نمایید. وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده