محمد مقدم 0 ارسال شده در 15 اردیبهشت 1403 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت 1403 سلام با توجه با مسأله ۶۶۹ رساله جامع آیت الله سیستانی من در سال۱۳۹۸ قبل از سررسید سال خمسی بعدی مبلغ مخموس سال قبل را با قیمت دلار همان زمان تبدیل به دلار کردم و پس از رسیدن سال خمسی با توجه به قیمت دلاری خمس را حساب و پرداخت کردم اما حالا دوباره که به مسأله رجوع کردم بدلیلی متوجه شدم به علت شاید بیتوجهی اون قسمت مصالحه را ندیدم و انکسی که پرسیدم هم نگفته بود و من آن کار رو نکردم یا اگر کردم یادم نیست از آن زمان تا حالا هم هر سال دلاری حساب میکنم حکمش چیس ت وضعیت: پاسخدادهشده توسط: شوندی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام شوندی 10 ارسال شده در 17 اردیبهشت 1403 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت 1403 سلام علیکم از آن سالی که دلاری حساب کردید چون سر هر سال مبلغ دلار شما مشخص بوده است، باید به تومان حساب کنید تا امسال و امسال با یک شخصی سرمایه خود را به دلار مصالحه کنید سپس به دلار خمس را محاسبه کرده و پرداخت کنید. از امسال به بعد سرمایه شما دلاری میشود. وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
محمد مقدم 0 ارسال شده در 18 اردیبهشت 1403 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت 1403 سلام با توجه با مسأله ۶۶۹ رساله جامع آیت الله سیستانی من در سال۱۳۹۸ قبل از سررسید سال خمسی بعدی مبلغ مخموس سال قبل را با قیمت دلار همان زمان تبدیل به دلار کردم و پس از رسیدن سال خمسی با توجه به قیمت دلاری خمس را حساب و پرداخت کردم اما حالا دوباره که به مسأله رجوع کردم بدلیلی متوجه شدم به علت شاید بیتوجهی اون قسمت مصالحه را ندیدم و انکسی که پرسیدم هم نگفته بود و من آن کار رو نکردم یا اگر کردم یادم نیست از آن زمان تا حالا هم هر سال دلاری حساب میکنم حکمش چیس ت وضعیت: پاسخدادهشده توسط: ناظم-ارشد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
تیم ناظمان ناظم ارشد 15 ارسال شده در 19 اردیبهشت 1403 تیم ناظمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت 1403 با سلام و احترام سؤال شما توسط کارشناس محترم پاسخ داده شده و پس از تأیید کارشناس ارشد برایتان قابل رؤیت خواهد بود. وضعیت: تأییدشده توسط: ناظم-ارشد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری