مهمان مهمان ارسال شده در 12 اردیبهشت 1403 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت 1403 سلام وقتتون بخیر ببخشید دو تا سوال داشتم اولیش یکی دو دقیقه ای میشد که انگار توی لوله آب، هوا بود و همش آب میپاشید و حالت عطسه زدن پیش میومد آیا با این حالت آب از کر بودن خارج میشه و ترشحش نجسه؟ دومیش اینه که مدتیه واقعا خسته شدم از اینکه موقع دستشویی حس میکنم ادرار به باسنم یا بدنم یا حتی صورتم پاشیده میشه روی همین حساب دستی که باهاش میشورم خودمو از آرنج به پایین میشورم چون میگم موقع طهارت گرفتن، دستم ممکنه به همون قسمتی که حس پاشیده شدن دارم برخورد میکنه و باعث نجاست دستم میشه و موقع شستن همین دستم از آرنج به پایین بود که شیر آب اینطوری شد و هوا توی لوله ایجاد شد واسه همین میگم ترشحش به لباسم نجس هست یا نه و بعدش شستن دست از آرنج به پایین که بالای ده بار میشورم نمیدونم دیشب چندمین بار بود میشستم دستمو که یهویی هوا توی لوله آب ایجاد شد و ترشح کرد اصلا دستم نجس بوده که ترشحش موقع شستن نجس باشه؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: موسوی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام موسوی 175 ارسال شده در 12 اردیبهشت 1403 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت 1403 سلام علیکم ۱.اگر ذرات نجاست در آن نباشد پاک است. ۲.نباید به این گونه شکها اعتنا نمایید؛ و نیازی به شستن دستها نمیباشد. تنها راه رهایی از وسواس اعتنا نکردن به آن است لذا در صورت شک در نجاست، نباید به آن اعتنا نمایید؛ و باید دقت داشته باشید که وظیفه شرعی شما تا زمانی که مبتلا به وسواس هستید، اعتنا نکردن به شک و وسوسه میباشد. موفق باشید وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده