مهمان مهمان ارسال شده در 12 اردیبهشت 1403 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت 1403 سلام علیکم و رحمة الله بنا بر مبنی آیت الله سیستانی تقلید در موضوعات واجب است؟ مثلا ایشون میفرمایند که اگر شخص در حالت عادی در یکی از سه نماز پشت سر هم شک کند و این واقعه دوبار برای او تکرار شود در عرف به او کثیر الشک میگویند. حالا اگر بنده چنین شخصی را عرفا کثیر الشک ندونستم باید از ایشون در این موضوع تقلید کنم یا تشخیص خودم رو لحاظ کنم؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: شوندی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام شوندی 10 ارسال شده در 13 اردیبهشت 1403 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت 1403 سلام علیکم تشخیص برخی از موضوعات با عرف متشرعه میباشد و برخی موارد از موضوعات مستنبطه میباشد و فقیه استنباط خود را بیان میفرمایند و باید به آن عمل کرد و این مسئله به این صورت میباشد. والله العالم وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مهمان مهمان ارسال شده در 16 اردیبهشت 1403 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت 1403 میشه یه توضیحی در مورد موضوعات مستنبطه بدید؟ مثال هم بفرمایید وضعیت: پاسخدادهشده توسط: شوندی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام شوندی 10 ارسال شده در 17 اردیبهشت 1403 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت 1403 سلام علیکم برخی از موضوعات موضوع صرف است یعنی تشخیص آن با عرف میباشد مثل آب مطلق و آب مضاف، اما برخی از موضوعات حدود و اندازهای دارد که تشخیص و توضیح آن حدود با فقیه میباشد مثل وجوب نماز و حدود آن که تشخیص حدود آن با فقیه میباشد. این نوع موضوعات را مستنبطه مینامند. وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده