مهمان مهمان ارسال شده در 11 اردیبهشت 1403 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت 1403 سلام علیکم من به مدت دو نیم سال قبل عروسی کردم و شب زفاف خانمم از همبستری دوری کرد و از من چند روز مهلت خواست ، و بعد از اتمام مهلت دوباره به همین قسیم مهلت خواست و تا به امروز که دونیم سال گذشته، و چند وقت قبل داکتر بردم و داکتر هم گفت باید مشکل اش با جراحی حل شود ، خوب در کنار این مشکل خانمم خیلی بی حوصله است ، و هر وقت دعوا بین هر دو ما رخ میدهد، و احترامی برایم قائل نیست ، و من هم از خاطری این مشکلات ها دچار بی حوصله گی شده ام و ممکن است که کدام وقت کنترول ام را از دست دهم ودعوای فزیکی کنم که شاید اتفاق بدی رخ دهد، حلا باید من چی کار کنم با این شرایط ، در صورت طلاق دادن اقتصادی من صفر است و از پرداخت مهریه هم ناتوان ، باید چی راه را انتخاب کنم؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: صادقی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناسان قدیم صادقی 30 ارسال شده در 11 اردیبهشت 1403 کارشناسان قدیم اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت 1403 سلام علیکم باید به مشاور خانواده مراجعه نمایید وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده