مهمان مهمان ارسال شده در 11 اردیبهشت 1403 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت 1403 سلام وقتتون بخیر ببخشید یه سوال داشتم چند وقت پيش توي خواب محتلم شدم صبح پا شدم ديدم که مني از سمت چپ شرت زده به قسمت کنار جيب شلوارم مني روي شلوارم مشخصه که خشک شده چون گويا موقع محتلم شدن به سمت چپ بدن خوابيده بودم مني قسمت وسط شرت و شلوارم نبود حالا چون من موقع خواب بالشت بغل ميکنم و تشک زيرم نميدازنم روي فرش ميخوابم چطوري بفهمم به بالشت و پتويي که روم ميندازم و يا فرشي که زيرم هستش سرايت کرده؟ چون فقط شلوارمو ديدم که مني روش خشک شده بود و فقط شرت و شلوار رو شستم و رفتم حموم غسل کردم و ديگه وارسي نکردم آيا نياز به تطهير فرش و جاهاي ديگه و همچنين نياز به وارسي بود؟ چون چند روز پيش کارگر اومده و فرش اتاق رو با شامپو فرش تميز کرده و من نسبت به همه جاي اتاق حساس شدم و ميگم نجس شده و با پاي خيس پا نميذارم توي اتاق حتي وقتي از بيرون ميام با جوراب عرق کرده نميرم توي اتاق وضعیت: پاسخدادهشده توسط: محسن-زاده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام محسن زاده 227 ارسال شده در 11 اردیبهشت 1403 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت 1403 سلام وقت بخیر جاهایی که شک در سرایت دارید محکوم به پاکی است و در این امور کنکاش و وسواس بخرج ندهید فرش و سایر اشیا برای شما پاک است موفق باشید وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده