مهمان مهمان ارسال شده در 4 اردیبهشت 1403 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت 1403 السلام علیکم خوب هستید ان شاءالله چگونه میتوانم از مرجع تقلید آیت الله سیستانی اجازه رد مظالم بگیرم آیا بدون اجازه میشه رد مظالم را اجرا کنم ممنون یک سوال دیگه من برای پدر و مادرم که الحمدلله شکر خدا زنده هستند ولی از روی ناتوانی نمی توانند روزه بگیرند سالی چقدر کفاره پرداخت کنم چی باید باشه مثلا پول باشه یا مواد خوراکی و به چه کسی میتوانم بدهم وضعیت: پاسخدادهشده توسط: محسن-زاده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام محسن زاده 227 ارسال شده در 4 اردیبهشت 1403 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت 1403 سلام علیکم و رحمةالله برای پرداخت رد مظالم باید از مجتهدین کسب اجازه کرد ولو آن مجتهد، مرجع تقلیدِ انسان نباشد، کسب اجازه( ولو تلفنی) از نمایندگان ایشان کافی است پاسخ بخش دوم این است که اگر ایشان بقدری ناتوان هستند که روزه گرفتن برایشان غیرممکن است، قضا و کفاره (فدیه) ندارد اما اگر با روزه گرفتن به سختی میافتند روزه برایشان واجب نیست و قضا هم ندارد ولی بر فرد واجب است برای هر روز یک مد طعام (۷۵۰ گرم تقریباً) از اقلامی مانند نان، آرد ، ماکارونی و... به فقیر بدهد شایان ذکر است بر شما که فرزند هستید چیزی واجب نیست اما اگر وکالت بدهند و شما بپردازید ذمه ایشان بریء میشود وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده