مهمان مهمان ارسال شده در 13 فروردین 1403 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین 1403 Behrooz Haidary: من بازار یاب هستم و ریس من به خارج هست برایم برج ۲۰۰ دالر معاش میدهد او جنسها را از خارج به کشور وارد میکند و برایم گفته که روی هر جنس ۳۰ فیصد زیاد کنید به مشتری بدهید. من با مشتریان صحبت میکنم و جنس را برایشان میدهم از روی ۳۵ فیصد یعنی فایده که ریس به من گفته ۳۰ فیصد بدهید به مشتری او ۳۰ فیصد فایده را میدهم به ریس اما او ۵ فیصد که زیاد گفتم خودم برای خود بر میدارم. اگر مشتری به ۳۵ فیصد خریداری نکند، من به ۳۰ فیصد فایده برایش میدهم و اگر از ۳۰ فیصد پاینتر بخواهد برای ریس میگویم آیا راضی هستید که مثلا به 28 فیصد فایده بدهم آیا به نظر شما برایم اشکال داره که من ۵ فیصد فایده را برای خود بر میدارم؟ و همچنان جنسهای که برای مشتریان به فروش میرسانیم موجود نداریم طبق سفارشات مشتریان به شرکت خارجی سفارشات شان را میدهم بنام خود و زمانیکه جنسها رسید هر مشتری که سفارش داده بود جنسها را برایشان طبق سفارشات شان تحویل میدهم وضعیت: پاسخدادهشده توسط: محسن-زاده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام محسن زاده 227 ارسال شده در 14 فروردین 1403 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین 1403 سلام وقت بخیر موجود نبودن کالا ضرری در صحت معامله ندارد مادامی که قادر به تهیه و تحویل آن باشید اما گرفتن 5 درصد سود اضافه بدون اذن و اجازه رییس، برای شما حلال نمی باشد مگر اینکه با او قرار بگذارید که اگر بتوانم بیشتر از 30 درصد از مشتری سود بگیرم برای خودم باشد و او نیز قبول کند. وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده