مهمان مهمان ارسال شده در 29 اسفند 1402 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند 1402 سلام و وقت بخیر.... پیش من ۳۰افغانی است که ۵۰نفر به او شریک اس اگر مه همین ۳۰افغانی را بجای همه آنها صدقه بدهم درست است یا خیر ... من باید چکار کنم وضعیت: پاسخدادهشده توسط: موسوی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام موسوی 175 ارسال شده در 29 اسفند 1402 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند 1402 سلام علیکم صدقه دادن آن مبلغ، بدون اجازه تمام شرکاء جایز نیست. موفق باشید وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مهمان مهمان ارسال شده در 2 فروردین 1403 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین 1403 ببخشید رساندن این مبلغ به صاحبان شان دشوار است من باید چه کنم وضعیت: پاسخدادهشده توسط: شوندی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام شوندی 10 ارسال شده در 2 فروردین 1403 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین 1403 سلام علیکم به هر حال باید به صاحبانش برسانید مگر اینکه دسترسی به آنها غیر ممکن باشد که با اجازه حاکم شرع آنرا به فقیر شیعه متدین بدهد. و الله العالم وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده