مهمان مهمان ارسال شده در 28 بهمن 1402 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن 1402 آقای احمد صاحب طلاء است وطلا را آقای احمد به محمودی که دوکان طلا فروشی دارد میدهد که برایم مثلا انگشتر یا..... جور کن خوب ایشان (اقای محمود) طلاء را میسازد وبه آقای احمد میگوید که طلاء تورا من در دوکانم میمانم برای اینکه دوکانم طلاء بیشتری داشته باشد وبه احمد میگوید من بابت اینکه طلاء شما پیش من است هر ماه ۲۰۰ افغانی به تو (احمد)میدهم وهر وقت طلاء خود را در خواست کردی طلاء تورا صحیح وسالم به تو تحویل میدهم. ســـوال اینست که حکم شرعی این ۲۰۰ که به احمد داده میشود چیست ؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: شوندی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام شوندی 10 ارسال شده در 28 بهمن 1402 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن 1402 سلام علیکم اگر این ۲۰۰ افغانی را بابت اجاره طلا به او میدهد این معامله دو حالت دارد ۱. اگر قرار است با عین این طلا ؛طلا ساخته شود وفروخته شود وباز طلای دیگر ساخته شود اجاره آن صحیح نیست.و مبلغ دریافتی رباست. ۲.ولی اگر قرار است طلا را بسازد واین طلا را به جهت اغراض معقول نگه داری کند و همین طلا را پس دهد میتواند اجاره دهد و اجاره آن صحیح است. و الله العالم وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
علی مهمان ارسال شده در 29 بهمن 1402 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن 1402 سلام،حاج آقا اگر طلا رو به قیمت روز بخریم و بذاریم پیش طلا فروش بمونه و هر موقع خواستیم ازش همون مقدار رو پس بگیریم،این معامله صحیح است؟ من از جواب شما اینطور متوجه شدم که برای اینکه بشه از این طلای خریداری شده اجاره گرفت باید طلا فروش عین همون طلا رو نگه داره ونفروشه هر چند میتونه از همون طلای خام طلا بسازه؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: شوندی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام شوندی 10 ارسال شده در 29 بهمن 1402 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن 1402 سلام علیکم بله همانطور که قبلاً توضیح دادم باید عین طلا موجود باشد حتی اگر به صورت انگشتر یا النگو در بیاید در این صورت اجاره آن صحیح است. و الله العالم وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده