مهمان مهمان ارسال شده در 3 بهمن 1402 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن 1402 سلام خسته نباشین می بخشین من می خواستم قناعت کنم کم کم پول پس انداز کنم بدم هردفعه یه سکه بخرم نگه دارم برای روز مبادا از شما پرسیدم گفتین خمس داره باید پرداخت کنین حالا من خودم به عنوان زینتی هیچ طلایی ندارم اگه کم کم پول جمع کنم بدم طلا واسه خودم بخرم گردنبند و دستبند و غیره که هم لازم شد استفاده کنم به عنوان زینتی هم پس انداز بشه هر وقت لازم شد بفروشم اینطوری خمس تعلق نمی گیره حالا سوال من اینجاست که من به این نیت که طلا واسه خودم بخرم استفاده کنم بلکه خمس هم ندهم ایا این نیت درست ؟؟ توضیح بدین ممنون میشم وضعیت: پاسخدادهشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس ارشد ترنجیان 94 ارسال شده در 5 بهمن 1402 کارشناس ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن 1402 سلام علیکم اگر به طلا جهت زینت نیاز دارید ؛ان مقدار طلایی که از درآمد بین سال تهیه کنید و استفاده کنید ؛تا زمانی که مورد استفاده شماست خمس ندارد چنانچه در بین سال فروختید وپول آن هزینه شد کلا اصل و ارتفاع قیمت آن خمس ندارد اما در صورتی که فروخته شد وتا سال خمسی در موونه مصرف نشد ؛قیمت خرید آن خمس ندارد ولی ارتفاع قیمت آن متعلق خمس می باشد وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده