مهمان مهمان ارسال شده در 28 دی 1402 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی 1402 سلام علیکم ببخشید بنده قبلا مقلد آیت الله وحید بودم . الان مقلد آیت الله سیستانی شدم. 1. نسبت به وجوهات گذشته ای که به دفتر آیت الله وحید داده ام بری الذمة هستم یا خیر؟ 2. آیا مجددا باید هرچه قبلا پرداخت کرده ام را دوباره به دفتر آیت الله سیستانی پرداخت کنم؟ 3. با دفتر آیت الله وحید بایت بدهی خمس، دستگردان کرده ام.آیا باید مجددا با دفتر مرجع جدیدم یعنی آیت الله سیستانی این دستگردان را انجام بدهم؟ 4. بدهی های این دستگردان را به دفتر ایت الله وحید بدهم یا به دفتر آیت الله سیستانی؟ (در فرض اینکه دفتر آیت الله وحید گفته اند این دستگردان از مال شخصی خود آیت الله وحید بوده است) 5. من دست بالا دستگردان کردم (مثلا 500 میلیون) ولی می دانم کمتر از این بدهکار خمس هستم (مثلا 200 میلیون) . آیا با پرداخت 200 میلیون بری الذمة می شوم؟ 6. طبق نظر آیت الله وحید من نسبت به مواردی ، خمس بدهکار بودم که بابت آن دستگردان کرده ام ولی الان طبق نظر آیت الله سیستانی آن مورد اصلا خمس شما حالش نمی شود. الان وظیفه چیست؟ آیا بدهکار خمس هستم یا خیر؟ آیا باید دستگردان خودم با آیت الله وحید را همچنان پا بر جا بدانم؟ ممنون از شما وضعیت: پاسخدادهشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس ارشد ترنجیان 94 ارسال شده در 30 دی 1402 کارشناس ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی 1402 سلام علیکم آنچه قبلاً پرداخت کرده اید ان شالله قبول است وبرئ الذمه هستید . آنچه دستگردان کرده اید چون به شما قرض داده شده است به همان دفتر پرداخت نمایید . وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده