ابوالقاسم سجادی مهمان ارسال شده در 17 دی 1402 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی 1402 سلام علیکم، من در منطقه ای کار میکنم که دولت اینجا اعلام کرده از این نقطه تا یه شعاع خاصی کار کردن برا من مهاجر(البته متولد همینجا هستم و دارای تمام مدارک هویتی )قدغن وجرم هستش ، و اگر من(منظور ما مهاجر ها)رو در این نقاط درحین کار مشاهده کنند مبلغ هنگفتی(به تعداد روزهای که اونجا مشغول بودیم ) جریمه میکنن و اینکه بخواهیم از این کار در این نقاط دست بکشیم و به کار دیگه مشغول بشیم امکانش نیس چون یه عمر این فن روآموختیم و زندگی رو پیش میبریم.حال اگر بخواهیم درجای دیگه و درشغلی دیگر از اول شروع کنیم زندگی سخت میشه و پیش بردش در این شرایط سخت روزگار ناممکن خواهد بود، حال باتوجه به این شرایط،وقتی شخص مامور به انجام جریمه کردن ما،بیاد و ما رو به دام بندازه و ما راهی برای فرار نداشته باشیم چون مبلغ برای جریمه هر روز هنگفت هست میتوانیم: 1_ به دروغ تعداد روزهای اشتغالمون روکمتر اعلام کنیم برای جریمه شدن کمتر و یا نه؟ و 2_درآمد حاصل از این کار که دولت ممنوع اعلام کرده حرام هست یا حلال؟ با تشکر از مرجعیت اعلا 🌹 وضعیت: پاسخدادهشده توسط: شوندی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام شوندی 10 ارسال شده در 18 دی 1402 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی 1402 سلام علیکم جواب ۱. دروغ گفتن در این مورد حرام است و نمیتواند به دروغ روزهای کار خود را کمتر بگوید جواب ۲. آیت الله سیستانی خلاف قانون را بنابر احتیاط واجب اجازه نمیدهند اما اگر شغل او حلال باشد درآمد او نیز حلال میباشد. و الله العالم وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده