مهمان مهمان ارسال شده در 12 دی 1402 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی 1402 از من شبانه آبی میآید که غلیظ است و من در خواب هیچ نشانه منی را نمی فهمم آیا غسل به من واجب میشود وضعیت: پاسخدادهشده توسط: شوندی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام شوندی 10 ارسال شده در 12 دی 1402 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی 1402 سلام علیکم اگر رطوبتی از مرد خارج شود و نداند منی است یا غیر آن چنانچه با شهوت و جهش بیرون بیاید و بعد از بیرون آمدن بدن سست شود،حکم منی را دارد و اگر یکی از نشانهها را نداشته باشد حکم منی را ندارد. و الله العالم وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مهمان مهمان ارسال شده در 15 دی 1402 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی 1402 این شرایط که فرمودید فقط برای مرداست؟ آیا زن ها منی ندارند واگر دارند مشخصات آن چیست؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: شوندی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام شوندی 10 ارسال شده در 16 دی 1402 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی 1402 سلام علیکم رطوبتی که زنان در موقع ملاعبه یا تصورات شهوت انگیز در موضع فرج احساس میکنند اگر زیاد باشد به حدی که عرفاً صدق انزال کنند لباسها را آلوده نمایند در صورتی که همراه با رسیدن زن به اوج لذت جنسی و ارضای کامل باشد نجس و موجب جنابت میباشد،بلکه اگر همراه با آن هم نباشد بنابر احتیاط لازم نجس و موجب جنابت میباشد. و الله العالم وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده