سید علی واعظ مهمان ارسال شده در 11 دی 1402 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی 1402 سلام علیکم و رحمة الله و برکاته اینجانب یک دوست بسیار صمیمی دارم که شب روز با هم هستیم، تقریبا چند وقتی میشود که وقتی با او هستم و صحبت میکنم حس میکنم شهوانی شده ام و احیانا باهم مزاح فیزیکی میکنیم که سبب بیرون آمدن مائع مذی میشود، زیاد کوشش کردم که از این حالت بیرون بیاییم ولی فائده نکرد و همچنین نمیتوانم از دوستم جدا شوم چون انسان مومن و شایسته است، لطفا رهنمائی بفرمائید چه کار کنم؟ ممنون وضعیت: پاسخدادهشده توسط: شوندی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام شوندی 10 ارسال شده در 11 دی 1402 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی 1402 سلام علیکم رفاقت و دوستی که منجر به حرام شود باید ترک و قطع شود. والله العالم وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مهمان مهمان ارسال شده در 16 دی 1402 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی 1402 لطفا رهنمائی بفرمائید چگونه از این کار جلوگیری بکنم؟ ترک رفاقت نه تنها برای خودم که برای آن دوستم نیز مشقت و سختی دارد! چگونه رفاقت که عدد سالهای باهم بودن مان دو رقمی شده را بدون هیچ بهانهی ترک کنم؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: شوندی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام شوندی 10 ارسال شده در 16 دی 1402 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی 1402 سلام علیکم اگر انسان به عقوبت کار خود و به عذابهایی که در دنیا و آخرت بابت این گناه دچار میشود تفکر وتامل کند این دوستی را کنار میگذارد هرچند برای او سخت و دشوار باشد. و الله العالم وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده