مهمان مهمان ارسال شده در 6 دی 1402 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی 1402 سلام علـــیکم! چند سوال: ۱- در مـدارس و حوزات علمیه و... اگـر یگان قانـون، از طـرف مـدیریت وضع شده باشـد، مثلا بگـوید که شبـانه استـفاده از گوشی ممنوع یا مثلا فلان ساعت خوابیدن ممنوع و... اگـر کسی خلاف این قانـون عمل کنـد و این خلاف ممکن به نفع خلاف کار باشـد، چه حکم دارد؟ ۲- بنـده مقلد آقای سیستانی هستم، اگر کسی در کـدام جای از من مسئلهی سوال کنـد و من طبق نظر آقای سیستانی جـواب بدهم بدون این که به طرف بگویم این نظر آقای سیستانی هست و طرف ممکن مقلد مرجع دیگری باشد چه حکم دارد؟ آیا سائل میتواند به گفته من که مطابق با نظر آقای سیستانی هست، عمـل کند؟ ۳-در مدارس علمیه کتاب احکامی در چند سطح مال « محمد حسین فلاحزاده» تدریس میشود و مسائل آن بر گرفته از فتاوای مراجع گذشته مثل« آقای امام خمینی، آقایخوییو...» است آیا با عمل کردن به آن مکلف بریالذمه است؟ #فوری وضعیت: پاسخدادهشده توسط: شوندی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام شوندی 10 ارسال شده در 6 دی 1402 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی 1402 سلام علیکم ۱.در مسایل آیت الله سیستانی که فرمودند خلاف قانون انجام ندهید منظور قوانین که برای کل جامعه وضع شده و مورد تنفیذ حاکم شرع میباشد. و اما قوانین مدارس علمیه، قراردادهایی که بین مسئولین مدرسه و دانش آموزان میباشد و از جهت اینکه طلاب این شروط را پذیرفته اند و با این شرط ثبت نام شده اند باید به این شروط عمل کنند. ۲. اگر کسی از شما حکم شرعی را سوال کند شما میتوانید نظر آیت الله سیستانی را که از نظر شما اعلم میباشد بگویید و اما اگر بیان کرد که مقلد مرجعی غیر از ایشان میباشد، نمیتوانید نظر آیت الله سیستانی را برای ایشان بیان کنید. ۳. اگر کسی مرجع تقلیدش غیر از مراجعی باشد که نظر آنها تدریس میشود با عمل کردن به احکام گفته شده بریء الذمه نمیشود و باید نظر مرجع خودش را عمل کند مگر اینکه در مسائلی باشد که با هم اختلاف ندارد. والله العالم وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده