امید الهی 0 ارسال شده در 17 آذر 1402 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر 1402 بسمه تعالی سلام علیکم در شرکت محل کارم ماشین آلات دقت و کیفیتی که دقیقا همان محصول مورد نظر مشتری تولید شود را ندارند و همکاران به صداقت در درست نوشتن مشخصات محصول مثل وزن و عرض و ...و خطاهای موجود اهمیت نمی دهند و بعضا از من هم می خواهند مانند آن ها کار کنم آیا این کار آن ها در مورد محصولات مصداق حق الناس نیست؟ وظیفه من چیست؟ تشکر وضعیت: پاسخدادهشده توسط: محسن-زاده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام محسن زاده 227 ارسال شده در 18 آذر 1402 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر 1402 سلام وقت بخیر اگر این مقدار از مسامحه سبب تولید محصولی میشود که نسبت به محصول مورد نظر مشتری، تفاوتی ایجاد میشود که عرف از آن اغماض و چشم پوشی نمیکند این نوعی کمفروشی بوده، حرام و حق الناس است و شما نیز مجوز چنین کاری را ندارید 1 وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
امید الهی 0 ارسال شده در 19 آذر 1402 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر 1402 بله عرف از آن اغماض نمی کند پس بنده اگر روی برگه سفارش به حدودی بودن اعداد و احتمال وجود خطا در تولید اشاره کنم حقی بر گردن من نیست؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: شوندی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام شوندی 10 ارسال شده در 28 آذر 1402 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر 1402 سلام علیکم اگر حدودی بودن وزن و اعداد را طوری مشخص کنید که مشتری متوجه شود برای شما اشکالی ندارد. والله العالم وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری