عبد الله مهمان ارسال شده در 26 تیر 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر 1400 در ماه رمضان بعد از نماز صبح خوابیده بودم دانستم که در خواب از من منی خارج شد و با دستم هم آلت را تکان دادم که کاملا خالی شود. این کار را به قصد باطل کردن روزه انجام ندادم بلکه به خاطر اینکه کاملا خالی شود. یعنی منی در حال خروج بود و برای تخلیه ی کامل این کار را انجام دادم. حکم روزه من چیست؟ اگر باطل است کفاره هم دارد یا نه؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: حسینی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام حسینی 3 ارسال شده در 27 تیر 1400 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر 1400 با سلام چنانچه تکان دادن آلت بعد از خروج منی بوده با توجه به اینکه عمدی نبوده این کار روزه را باطل نمیکند و کفاره هم ندارد، ولی اگر هنوز منی خارج نشده بود یا مقداری از خروج منی مستند به دست زدن باشد در اینصورت فعل حرام مرتکب شده و روزه باطل است و چنانچه مکلف علم به مبطل بودن استمناء داشته باشد یا جاهل مقصر باشد کفاره هم خواهد داشت و اگر جاهل قاصر باشد کفاره ندارد. وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
عبد الله مهمان ارسال شده در 27 تیر 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر 1400 اگر شک کنم که تکان دادن آلت بعد از خروج منی بوده یا هنوز منی خارج نشده بوده، در این حال حکم روزه چیست ؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: حسینی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام حسینی 3 ارسال شده در 27 تیر 1400 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر 1400 شک در تحقق مبطل مجرای برائت است و تکلیفی ندارد. 1 وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
تیم ناظمان ناظم ارشد 15 ارسال شده در 28 تیر 1400 تیم ناظمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر 1400 با سلام و احترام لطفاً پیش از تأیید پاسخ توسط کارشناس ارشد، پرسش را ادامه ندهید. با تشکر وضعیت: با سپاس توسط: ناظم-ارشد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده