مهمان مهمان ارسال شده در 18 آبان 1402 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان 1402 سلام اگر پول همسرم در اختیار من باشد و اجازه داشته باشم هر جور خواستم استفاده کنم. ۱.میتوانم به صورت ربا با پدرم معامله کنم؟ ۲.اگر در حد شان خود به کسی هدیه دهم، در حالیکه شان همسرم نیست چنین مبلغی هدیه دهد. آیا خمس بر همسرم واجب میشود یا چون بنده داده ام خمسی گردن ایشان نیست؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس ارشد ترنجیان 94 ارسال شده در 18 آبان 1402 کارشناس ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان 1402 سلام علیکم صرف در اختیار شما بودن دلیل بر مالکیت شما نیست وپول همسر را نمیتوانید به صورت قرضی ربوی در اختیار پدر قرار دهید . پولی که در اختیار شماست ومالک آن نیستید ؛ وکالت در هزینه کردن دارید یا نهایت رضایت نسبت به تصرف در آن دارید لذا تصرفات شما ؛تصرف در ملک دیگری است که راضی به تصرف شماست . اگر هدیه ای به کسی داده شده وایشان راضی به آن هدیه باشند و هدیه بیشتر از شأن صاحب پول باشد خمس مازاد بر شأن بر عهده صاحب پول است . اما اگر پول را به شما تملیک کرده اند حکم آن ؛ حکم مال خود شما را دارد . وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مهمان مهمان ارسال شده در 19 آبان 1402 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان 1402 سلام میشود پول را به همسر تملیک کرد بدون ان که عنوان هدیه یا ... داشته باشد؟ و اگر بیشتر از شان باشد خمس تعلق نگیرد؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: محسن-زاده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام محسن زاده 227 ارسال شده در 19 آبان 1402 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان 1402 سلام وقت بخیر تملیک کردن به دیگری، چه همسر چه غیر همسر الزاما باید تحت یکی از عقود تملیکیه و قراردادهای نقل مالکیت باشد لذا در اختیار گذاشتن پول بدون هیچ عقد و قراردادی صرفا اجازه تصرف است و نه نقل مالکیت و بخشیدن پول به همسر، هبه و هدیه است که حکم آن در مطالب بالا ذکر شد وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده