رفتن به مطلب

۹۱۳

مهمان مهمان

ارسال های توصیه شده

سلام علیکم.

چند تا سوال داشتم

۱- اگر بالای کسی مقدار پولی داشته باشم وطرف در وقت موعود پول من را ندهد و پیام بدهد که ازفلانی بگیر وبعد آن فلانی بگوید که به من کسی چیزی نگفته

(نگفته که مثلا شما کسی را پول بدهیدو...)

وخودی طرف خارج برود وممکن بعد از چند سال بیاید وشماره هم از اودر دست رسم نباشد

که زنگ بزنم مثلا. 

ولی مالی از آن طرف پیش‌ کسی دیگر امانت باشد وآن کسی دیگر آن مال را به من بدهد که

به صاحبش(همان کسی که من بالایش پول دارم) تحویل بدهم ولی قبل از آن که طرف را ببینم طرف رفته باشد خارج؛ حالا آن مال پیش من است چکار کنم؟ آیا می‌توانم آن مال را به جای قرض خود بگیرم؟ یا صبر کنم تا طرف سال‌های بعد از خارج بیاید.

۲-اگر بالای کسی مقدار پولی معین ومشخص داشتم باشم ولی یک مقدار پولی نامعین (یعنی صد در صد یقینی نیست که مثلا بوده است یا اصلا نبوده است ولی احتمال زیاد و قوی این‌است که بوده است) هم داشته باشم؛ حالا نسبت به گرفتن آن پول (نام معین) چه وظیفه دارم؟

لطفا فقط نظر آقای سیستانی(حفظه‌الله) باشد.

#تشکر.

#فوری لطفا

وضعیت: پاسخ‌داده‌شده توسط: شوندی
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• کارشناس احکام

سلام علیکم

1. اگر موعد بدهی رسیده باشد و شخص بدهکار بدهی را نپردازد و به دیگری حواله دهد و آن شخص دوم حواله را قبول نکرده باشد.

می‌توانید آن مال را بابت تقاص بردارید و اگر مبلغ طلب شما از قیمت آن مال کمتر باشد باید با اجازه دفتر مرجعتان اقدام بفروش کالا و برداشت طلب خود بکنید.

جواب ۲ اگر طلب احتمالی باشد باید با بدهکار مصالحه کنید

والله عالم

وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان
لینک به دیدگاه

• کارشناس احکام

سلام علیکم

مصالحه یعنی به شخص بدهکار اطلاع دهید که آیا بدهی شما این مقدار می‌باشد یا نه و در تعیین آن و مقدار آن با هم توافق کنید.

والله عالم 

وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...