یا علی مولا مهمان ارسال شده در 4 آبان 1402 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان 1402 سلام علیکم شخصی دالر فروخته درمقابل تومان به صورت نسیه ولی بعد از آن که مدتش تمام شده مشتری پول ندارد که بدهد بایع می گوید که خانه خودرا برایم بفروش طبق بیع الشرط بعد خودت اجاره کن ماه هانه برایم کراه بدی هروقت ثمن راه آوردی بیع را فسخ کن یعنی صاحب خانه خیار فسخ دارد آیا این کدام مشکل دارد یاخیر وضعیت: پاسخدادهشده توسط: شوندی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام شوندی 10 ارسال شده در 4 آبان 1402 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان 1402 سلام علیکم اگر شخصی از دیگری طلب دارد و بدهکار نمیتواند آن را بپردازد باید صبر کند تا شخص بدهکار توانمند شود. و میتوانند با توافق یکدیگر خانه بدهکار را از او بخرد به شرط اینکه تا زمان معین بتواند آن را فسخ کنند و بعد این خانه را بمدت مشخص اجاره دهد ومدت اجاره باید معلوم باشد ومعلق به پرداخت بدهی نباشد. با فرض بالا اشکال ندارد. والله عالم وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مهمان مهمان ارسال شده در 15 آبان 1402 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان 1402 سلام علیکم شخصی دالر فروخته برای شخصی دیگر درمقابل دینار به صورت نسیئه ولی بعد از سپری شدن مدت مشتری ثمن راه پرداخت نمی تواند بایع بامشتری مصالحه می کند به این صورت که بایع می گوید من مصالحه می کنم که دین خودرا از ذمه مشتری ساقط کنم و مشتری برئ الذمه می کند وهم مشتری هم قبول می کند اما مشروط براینکه مشتری هم مصالحه کند که بعد از یکسال مبلغ بشتری راه برای بایع مجانا صلح کند و مشتری هم این مصالحه راه با آقای بایع انجام می دهند وبایع قبول می کند این چه حکم دارد نکته. بخاطر اینکه طرفین یعنی بایع و مشتری از صحت و عدم صحت این معامله مطمئن شود اگر امکان دارد این راه درسایت آیتالله سیستانی بفرستید تا اینکه خودش جواب بدهد وضعیت: پاسخدادهشده توسط: محمدآبادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام محمدآبادی 91 ارسال شده در 15 آبان 1402 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان 1402 با سلام و احترام این فرض بنابر احتیاط واجب جایز نیست. وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده