مهمان مهمان ارسال شده در 19 مهر 1402 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر 1402 سلام علیکم امید که خوب باشید آیا رفتن در استخر های مختلطدر کشور های غربی بدون قصد لذت گناه دارد؟و اگر گناه دارد چی دلیل دارد؟ یکی گفت چون آنجا شهوانی می شوی و دوم آنجا نامحرم با لباس خراب است،اما به نظرمن ،من خودم وقتی می روم شهوانی نمی شوم و اینجا در بازار مدرسه و همه جا اینها کم حجاب هست پس رفتن در مدرسه هم حرام است چون اینها کم حجاب هستند وضعیت: پاسخدادهشده توسط: محسن-زاده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام محسن زاده 227 ارسال شده در 20 مهر 1402 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر 1402 سلام علیکم در فرضی که نگاه کردن به زنان بی باک از روی شهوت نباشد و موجب وقوع در حرام ( ولو مقدمتا) نشود تنها به مواضعی نگاه جایز است که آن زنان معمولا نمی پوشانند اما نگاه کردن به مواضعی که معمولا می پوشانند ولو بدون شهوت جایز نیست شایان ذکر است: نسبت به رفتن به استخرهای مختلط میفرمایند گرچه منجرّ به گناه نشود بنابر احتیاط واجب جایز نیست. وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مهمان مهمان ارسال شده در 11 دی 1402 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی 1402 اینجا گفته اگر به اعضای آنها نگاه کنید که معمولا نمی پوشاند .آنها اعضای خود را نمی پوشاند در استخر،ولی من نگاه نمی کنم وفقط به خاطر شنا می روم نه نگاه کردن، اینجا چی حکمی دارد وضعیت: پاسخدادهشده توسط: شوندی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام شوندی 10 ارسال شده در 11 دی 1402 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی 1402 سلام علیکم رفتن به استخرهای مختلط جایز نیست. والله العالم وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده