مهمان مهمان ارسال شده در 31 شهریور 1402 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور 1402 سلام خسته نباشین سه سال پیش مادر شوهرم زنگ زد به شوهرم که یکی از زمینامو دادم به تو اسم زمینو گفت که اون مال تو باشه هر وقت هم خودت خواستی یه کاغذ بنویس که دیگه بعدا مشکل نباشه دو تا خواهر شوهرم هم شاهد بودن که این زمینو داد بعد دو ماه مادر شوهرم فوت کرد بعدا شوهرم به خواهرش گفت خودت هم شاهدی دیگه زمینو مادر داد به من من کاغذ بنویسم تو مهر مادر و بزن و رثه ها بعدا بهونه نیارن کاغذت کو چون مادر شوهر به اون یکی ورثه ها هنوز نگفته بود که فلان زمینو دادم به پسربزرگم .خلاصه خواهر شوهر قبول نکر د مهر هم نزد جلوی ورثه ها هم وا نیستاد که چی میگین من و خوهرم شاهدیم این کارو نکرد زمینو ندادن الان سوالم اینجاست ایا اون زمین شرعا مال ما میشه درست ندادن فردا اگه بفروشن بخورن حلال واسه اونا یا حرام ؟؟؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: شوندی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام شوندی 10 ارسال شده در 31 شهریور 1402 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور 1402 سلام علیکم این کاری که انجام شده نامش هبه است و یکی از شرایط تحقق هبه قبض است با این توضیحی که شما گفتید قبض صورت نگرفته و هبه محقق نشده است و زمین همچنان برای مادر شوهر مانده و به ورثه منتقل شده است. وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده