میثم مهمان ارسال شده در 29 مرداد 1402 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد 1402 سلام اگر مطمئن نباشیم روز قضا گردنمان هست میشود چنین نیت کنیم که احتیاطا نیت روزه قضا میکنم و اگر قضا گردنم نیست روزه مستحبی باشد؟ ۲ در رابطه با نماز هم وقتی احتمال دهیمنماز جماعت به خاطر عدالت یا قرائت امام اشکال داشته باشد میشود نماز دیگری بخوانیم و چنین نیت کنیم احتیاطا نماز واجب میخوانم و در صورتی که نمازمان صحیح بوده نماز قضا حساب شود؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: محمدآبادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام محمدآبادی 91 ارسال شده در 3 شهریور 1402 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور 1402 با سلام و احترام در بحث روزه اشکالی ندارد. اما در نماز باید نوع نماز مشخص باشد، علاوه بر اینکه اگر شرایط امام جماعت برایتان احراز نشده باشد، نمیتوانید اقتدا کنید. وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
میثم مهمان ارسال شده در 3 شهریور 1402 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور 1402 سلام فتوای یکی از مراجع در رابطه با سوالی مشابه چنین بوده، نظر ایت الله سیستانی هم چنین است؟ اگر کسي در نماز اينگونه نيّت کند که: «اگر نماز قضا دارم براي خودم و اگر ندارم براي پدرم و اگر ندارد براي مادرم باشد»، صحيح است يا خير؟ صحیح است. وضعیت: پاسخدادهشده توسط: شوندی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام شوندی 10 ارسال شده در 19 شهریور 1402 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور 1402 سلام علیکم در نظرات و فتاوای آیت الله سیستانی چنین فرضی یافت نشد. وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری