رفتن به مطلب

خمس

زهرا مهمان

ارسال های توصیه شده

باسلام

1_قبلا سوالی را درخصوص خمس پرسیدم که چند سال پیش آن کالا را هبه کردم و  ظاهرا مورد من متعلق خمس نبود . اما اگر بخواهم احتیاط کنم و خمس آنرا  به تدریج بدهم آیا باید با دفتر تماس بگیرم و دستگردان کنم یا چون احتیاطا میپردازم دیگر دستگردان لازم نیست ؟2_ در واقع چون باید به قیمت سالی که هبه کردم، خمسش را حساب کنم لذا ارزش پول را بایدحساب کنم  که 20 برابر شده باشد یا نشده باشد یا ارزش ان کالا را که هبه کردم؟ 3_ و لذا اگر دستگردان کنم یا خودم به تدریج ادا کنم آیا  مشمول ارتفاع قیمت در سال‌های بعد می‌شود یا خیر؟ باتشکر

وضعیت: پاسخ‌داده‌شده توسط: شوندی
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 29 مرداد 1402 در 18:11، زهرا مهمان گفته است:

باسلام

1_قبلا سوالی را درخصوص خمس پرسیدم که چند سال پیش آن کالا را هبه کردم و  ظاهرا مورد من متعلق خمس نبود . اما اگر بخواهم احتیاط کنم و خمس آنرا  به تدریج بدهم آیا باید با دفتر تماس بگیرم و دستگردان سوالاتی که پس از ک کنم یا چون احتیاطا میپردازم دیگر دستگردان لازم نیست ؟2_ در واقع چون باید به قیمت سالی که هبه کردم، خمسش را حساب کنم لذا ارزش پول را بایدحساب کنم  که 20 برابر شده باشد یا نشده باشد یا ارزش ان کالا را که هبه کردم؟ 3_ و لذا اگر دستگردان کنم یا خودم به تدریج ادا کنم آیا  مشمول ارتفاع قیمت در سال‌های بعد می‌شود یا خیر؟ باتشکر

به سوالاتی که پس از من ارسال شده پاسخ داده شده اما چرا به سوال من جواب داده نمی‌شود؟!

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
در 29 مرداد 1402 در 18:11، زهرا مهمان گفته است:

باسلام

1_قبلا سوالی را درخصوص خمس پرسیدم که چند سال پیش آن کالا را هبه کردم و  ظاهرا مورد من متعلق خمس نبود . اما اگر بخواهم احتیاط کنم و خمس آنرا  به تدریج بدهم آیا باید با دفتر تماس بگیرم و دستگردان کنم یا چون احتیاطا میپردازم دیگر دستگردان لازم نیست ؟2_ در واقع چون باید به قیمت سالی که هبه کردم، خمسش را حساب کنم لذا ارزش پول را بایدحساب کنم  که 20 برابر شده باشد یا نشده باشد یا ارزش ان کالا را که هبه کردم؟ 3_ و لذا اگر دستگردان کنم یا خودم به تدریج ادا کنم آیا  مشمول ارتفاع قیمت در سال‌های بعد می‌شود یا خیر؟ باتشکر

سلام

ببخشید، فکر کنم تایید سوال فوق فراموش شده باشد

لینک به دیدگاه

• کارشناس احکام

سلام علیکم این مورد که فرمودید قبلاً جواب دادم اما متاسفانه جواب ثبت نشده بود.

۱.اما این موردی که فرمودید لازم نیست دستگردان کنید اگر هم خمسی تعلق گرفته چون عینی وجود نداره به ذمه شماست.

۲. در این مواردی که احتیاطاً خمس پرداخت می‌شود لازم نیست قیمت قبلی یا فعلی حساب بشود چون بدهکاری یقینی نیست و در این موارد هر مقدار که خود مکلف می‌خواهد میپردازد.

وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان
لینک به دیدگاه

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
  • اضافه کردن...