رفتن به مطلب

۶۹۷

S .H مهمان

ارسال های توصیه شده

سلام و خسته نباشید خدمت شما بزرگوار! سوالی دارم در باره زمین حمام و دستشویی که ایا نجس است یا خیر.

روی حمام از یک نوع پلاستیکی پوشانده شده که کاشی یا سرامیک نیست و در این حمام از نجاست بچه یا بزرگ گرفته تا خون حیض و منی و امثال اینها در انجا پخش شده و در این مدت که ما زندگی میکنیم این همه را دیدم و اتفاق افتاده، حالا با این که انها در زمان خودشان با اب آبکش شده یعنی با شلنگ روی حمام اب گرفته شده یا با مایع کف شده بعد آب گزفته شده. برام شک است که این زمین حمام تمیز است که وقت شستن دست یا طهارت یا استحمام زره های اب به زمین اصابت میکنه و به من یا شلوارم پخش میشه؟ ولی من فکر میکنم که زره ای از چکه آب به زمین و بعدش به لباسم برسه باید لباس را عوض کنم و پاهایم را آبکش کنم تمیز است. لطفا در باره اینکه روی زمین حمام و دستشویی هم است نجس است یا خیر و اون اتفاق آب پریدن هم از زمین حمام به لباس من نجس میشه باید عوض کنم و آب کش یا اینکه پاک است نیاز به این کاراها نیست، خیلی واضح برام توضیح بدهید. اجرتان با خداوند کریم و رحیم.

وضعیت: پاسخ‌داده‌شده توسط: موسوی
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• کارشناس احکام

سلام علیکم

آن زمین پاک است، همچنین ترشحات آبی که با آن زمین برخورد کرده و روی لباس یا بدن ریخته، پاک می‌باشد.

شایان ذکر است ترشحاتی که زمان تطهیر نجاست روی لباس یا بدن می‌ریزد، در صورتی که عین نجاست در آن ترشحات نباشد پاک است و موجب نجس شدن بدن یا لباس نمی‌شود.

موفق باشید 

وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...