مستعار مهمان ارسال شده در 13 مرداد 1402 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد 1402 باسلام بعضی از پزشکان که در بیمارستان کار میکنند با دلایلی مهر خودشان را تحویل منشی ها یا دانشجویان پزشکی در بخش بستری می دهند. سالهای قبل که نسخه نویسی دستی بود و الکترونیکی نشده بود، چند مرتبه همسرم که شاغل در بیمارستان هستند از همان همکارانشان که مهر پزشک را دارند برایم نسخه رادیولوژی رایگان تجویز کردند. متاسفانه حواسم به موضوع حق الناس احتمالی نبود و پشیمانم، آیا به شخص پزشک مدیونم؟ یا بیمارستان که مثلا از خودکار آنجا برای نوشتن نسخه استفاده شده مدیون هستم؟ باتشکر وضعیت: پاسخدادهشده توسط: صادقی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناسان قدیم صادقی 30 ارسال شده در 13 مرداد 1402 کارشناسان قدیم اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد 1402 سلام علیکم اگر دکتر برای بیمارستان کار میکرده پول ویزیت و رادیولوژی را به بیمارستان بدهید و اگر دکتر ویزیت را خودش دریافت میکرده مبلغ ویزیت را به دکتر و مبلغ رادیولوژی را به بیمارستان بدهکار میباشید . وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مستعار مهمان ارسال شده در 14 مرداد 1402 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد 1402 10 ساعت قبل، صادقی گفته است: سلام علیکم اگر دکتر برای بیمارستان کار میکرده پول ویزیت و رادیولوژی را به بیمارستان بدهید و اگر دکتر ویزیت را خودش دریافت میکرده مبلغ ویزیت را به دکتر و مبلغ رادیولوژی را به بیمارستان بدهکار میباشید . سلام رادیولوژی را در خارج از بیمارستان انجام دادم و هزینه را پرداخت کردم. در واقع سوالم این بود که منشی که مهر پزشک نزد اوست و یکبار هم دانشجوی پزشکی با مهر استادش داخل دفترچه بیمه من رادیولوژی تجویز کردند و فقط آنها از مهر پزشک استفاده کردند در این صورت باز هم من مدیونم؟ باتشکر وضعیت: پاسخدادهشده توسط: محسن-زاده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام محسن زاده 227 ارسال شده در 15 مرداد 1402 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد 1402 سلام وقت بخیر همانطور که کارشناس محترم پاسخ دادند چون شما در واقع ویزیت مجانی داشته اید اگر دکتر این اجازه را به دانشجویان یا منشی داده که از مهر او بصورت مجانی استفاده کنند که دینی بر شما نیست ولی اگر چنین اجازه ای نداشته اند و عرف چنین است که در مقابل مهر زدن وجهی دریافت میشود آن وجه را به دکتر بدهکار هستید وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری