مهمان مهمان ارسال شده در 7 مرداد 1402 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد 1402 سلام و عرض ادب بنده دانشجوی رشته مشاوره هستم و هنوز در مقطعی نیستم که مجوز مرکز زدن یا مشاور اصلی بودن داشته باشم، اما به علت اینکه رشته ام مشاوره هست آشنایان از بنده راهنمایی میخوان که دو تا سوال در این باب دارم اول اینکه محرم یا نامحرم مشکلشون رو بیان میکنن، بنده با رعایت شرایط میتونم نامحرم هارو هم راهنمایی کنم یا خیر؟ و رعایت چه مسائلی لازم است؟ و دوم آشنا از اتفاقات زندگی بیان میکند شاید خطا یا بد گفتن از مادر، همسر یا از اشنایانش را بگوید که بنده هم میشناسمشون حکم غیبت داره؟ چون خیلی از افراد ناراحتی هاشون بخاطر بقیه هست. پیشاپیش متشکرم وضعیت: پاسخدادهشده توسط: محمدآبادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام محمدآبادی 91 ارسال شده در 13 مرداد 1402 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد 1402 با سلام و احترام ۱. با رعایت موازین شرعی اشکالی ندارد. ۲. اگر به قصد رفع مشکل و اختلافات ایشان باشد اشکالی ندارد؛ اما باید به قدر ضرورت اکتفا شود و اموری ذکر شود که مشاور از عهدۀ حلّ آن بر میآید. بهطور کلی، مشاوره یکطرفه مطلوب نیست، باید طرفین اختلاف با یکدیگر حضور داشته باشند تا هر یک بتوانند از گفتارها و رفتارهای خود دفاع کنند. وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده