رفتن به مطلب

۵۶۳

محمد حسین جعفری مهمان

ارسال های توصیه شده

محمد حسین جعفری مهمان

سلام علیکم و رحمت الله وبرکاته 

بنده چند سال قبل روزی خیلی کم پول شدم‌ ونیازی به پول داشتم چون سال هاي اول تحصیل بود يکی از دوستان مقداری پول به‌ من داد گفت ای پول از حضرت الفضل العباس است هر وقت دست شما بازشد به حضرت اباالفضل العباس بده حالا به آن شخص دست رسی ندارم نمی‌دانم کجاست که آیا آن نذر بوده مربوط به حضرت عباس يا صندوقی قرض‌الحسنه بوده مربوط به حضرت عباس حالا يکی از دوستان من مي گويد ما یگ صندوق قرض‌الحسنه که نام شان صندوق قرض‌الحسنه حضرت اباالفضل العباس است داریم آن پول را بیار به همان صندوق قرض‌الحسنه حضرت اباالفضل العباس وارز کن ذمه شما بری میشه ولی بنده قانع نشدم به ذهنم رسید که آن پول را به تکیه خانه که مربوط به حضرت اباالفضل العباس در افغانستان است وصندوق نذورات داره آنجا بیندازم حالا سؤال این است که این پول را در صندوق قرض‌الحسنه که نام شان صندوق قرض‌الحسنه حضرت اباالفضل العباس است بدهم يا به صندوق نذورات که در تکیه خانه وجود دارد؟ اگر لطف نماید جواب بدین ممنون میشم

وضعیت: پاسخ‌داده‌شده توسط: محسن-زاده
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• کارشناس احکام

سلام علیکم

به هر جایی که تحت نام حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام به شیعیان خیر می‌رسانند پرداخت نمایید و شاید صندوق قرض الحسنه که پول در آن ثابت مانده و افراد زیادی تا مدت زیادی بهره‌مند میگردند بهتر باشد

وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...