سید علی الواعظ مهمان ارسال شده در 26 خرداد 1402 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد 1402 السلام عليكم ورحمة الله وبركاته بنده در یک بورسیه قبول شدم از کشور قزاقستان، یکی از شروط اش داشتن مدرک زبان انگلیسی بود و یا درس خواندن در زبان انگلیسی در دانشگاه قبلی، بنده به اندازه پیش بردن دروس دانشگاه انگلیسی انگلیسی بلد هستم و چون آن وقت ویزه نداشتم، امتحان مدرک انگلیسی را داده نتوانستم، و فقط امتحان آنلاین دادم و مدرکش را فرستادم. ولی مسئله اینجاست که در پهلوی آن مدرک، یکی از دوستان بنده که در قزاقستان درس میخواند گفت: من از یک مدرک قلابی درست میکنم که تایید کند شما از دانشگاه زبان انگلیسی فارغالتحصیل شدید. و بعد آن مرحله مصاحبه را بنده کامیاب شدم، یعنی همه معیار های که آنها داشتند را داشتم، ولی برای اثبات آن باید یک مدرک از دانشگاه زبان انگلیسی لازم بود، هر چند امتحان آنلاین که بنده در آن قبول شدم، نیز کفایت میکرد. حالا آیا رفتن به قزاقستان و دریافت معاش از دانشگاه اشکال دارد یا خیر؟ با احترام وضعیت: پاسخدادهشده توسط: محسن-زاده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام محسن زاده 227 ارسال شده در 28 خرداد 1402 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد 1402 سلام علیکم ارائه مدرک جعلی و تقلب در شروط جهت ورود به اماکن دانشگاهی و امثال آن را معظم له اجازه نمیدهند لکن با فرض کفایتی که اشاره داشتید و بهرهمندی از خبرویت در این زمینه، ورود شما به آن محیط دانشگاهی و گرفتن معاش، منعی ندارد وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده