مهمان مهمان ارسال شده در 3 خرداد 1402 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد 1402 سلام علیکم وقت تون بخیر من خانم ام طلبه هستم و هم شاغلم خرج خانواده رو هم میدم پدرم شهید شده اما دو برادر دارم ولی من نفقه خور اون ها نیستم ، میخواستم بدانم اولا من میتوانم خمس اموال خودم رو به فرزندان برادرم که صغیر هستند بدهم ؟ یا به مدرسه که هستم واقعا وضعیت مناسب اقتصادی نداره آیا میتونم به صورت تدریجی در مدرسه مصرف بکنم ؟ چون اونقدر پول ندارم که یکباره خمس بدم یا سهم امام یا اینکه به فقیری در اطرافم بدهم؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: محسن-زاده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام محسن زاده 227 ارسال شده در 4 خرداد 1402 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد 1402 سلام علیکم آیت الله سیستانی به مقلدین خود اذن داده اند تا سهم سادات را خودشان به فقرای متدین شیعه که سیادت آنها محرز باشد پرداخت نمایند اما سهم امام زمان علیه السلام را لازم است به نماینده مرجع تحویل دهند اما افراد میتوانند با ارتباط گرفتن با دفتر نمایندگان مرجع نسبت به مصرف سهم امام علیه السلام کسب اجازه کنند. چنانچه ماذون در پرداخت باشید، پرداخت به فرزندان برادر در صورتیکه مستحق دریافت باشند، منعی ندارد وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مهمان مهمان ارسال شده در 4 خرداد 1402 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد 1402 الان ما که سادات هستیم بحث من در مورد سهم امام بحثش روشن است اما سهم فقیر چطور؟ آیا واجب است انسان حتما باید به دفتر مراجع تحویل بدهد؟ اگر کسی خودش مستقیم به فقیر بدهد مشکلی دارد؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس ارشد ترنجیان 94 ارسال شده در 8 خرداد 1402 کارشناس ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد 1402 در خمس سهمی وبخشی به عنوان سهم فقیر نداریم . خمس به دو بخش سهم امام وسهم سادات تقسیم می شود ، سهم سادات به سادات نیازمند داده میشود وسهم امام باید از فقیه جامع الشرایط در هر مصرفی که نیاز میدانیم ، اجازه گرفته شود . وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده