علی مهمان ارسال شده در 27 اردیبهشت 1402 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت 1402 سلام. در حدود 15سال پیش با همسرم که به جهت طلاق با والدینش زندگی نمیکرد آشنا شدم، قبل از عقد دائم از او پرسیدم پدرش که مرا نمیشناسد پس آیا راضی به ازدواج ما میشود؟ ایشان ادعا کردند که پدرش گفته است با هرکسی که خوب بود میتواند ازدواج کند.(اما خودم یقین داشتم اگر شرایط من را بفهمد راضی نخواهد شد) لذا خودم به منظور آشنایی بیشتر و حلال شدن صیغه موقت 2ماهه خواندم...در روز عقد دائم که عاقد مشغول خواندن خطبه عقد بود فراموش کرده بودم باید مدت باقیمانده صیغه را ببخشم تا عقد دائم صحیح باشد، لذا فورا در اثنای خطبه، من به احتمال زیاد با صدای آرام یا شایدم در قلبم باقی مدت را بخشیدم. پدر همسرم که دیرتر به مجلس عقد آمدند و ناراضی بودند ، بعد از خواندن خطبه عقد ، بعد از چند بار سکوت کردن به عاقد اعلام رضایت کردند... این سوال را همان سال که با سایت شما آشنا نبودم از یکی از دفاتر پرسیدم که گفتند اشکال ندارد. اما متاسفانه هنوز گاهی اوقات شک میکنم! آیا صیغه موقت باطل بوده یا عقد دائم؟ با تشکر فراوان وضعیت: پاسخدادهشده توسط: موسوی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
علی مهمان ارسال شده در 29 اردیبهشت 1402 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت 1402 در 27 اردیبهشت 1402 در 14:35، علی مهمان گفته است: سلام. در حدود 15سال پیش با همسرم که به جهت طلاق با والدینش زندگی نمیکرد آشنا شدم، قبل از عقد دائم از او پرسیدم پدرش که مرا نمیشناسد پس آیا راضی به ازدواج ما میشود؟ ایشان ادعا کردند که پدرش گفته است با هرکسی که خوب بود میتواند ازدواج کند.(اما خودم یقین داشتم اگر شرایط من را بفهمد راضی نخواهد شد) لذا خودم به منظور آشنایی بیشتر و حلال شدن صیغه موقت 2ماهه خواندم...در روز عقد دائم که عاقد مشغول خواندن خطبه عقد بود فراموش کرده بودم باید مدت باقیمانده صیغه را ببخشم تا عقد دائم صحیح باشد، لذا فورا در اثنای خطبه، من به احتمال زیاد با صدای آرام یا شایدم در قلبم باقی مدت را بخشیدم. پدر همسرم که دیرتر به مجلس عقد آمدند و ناراضی بودند ، بعد از خواندن خطبه عقد ، بعد از چند بار سکوت کردن به عاقد اعلام رضایت کردند... این سوال را همان سال که با سایت شما آشنا نبودم از یکی از دفاتر پرسیدم که گفتند اشکال ندارد. اما متاسفانه هنوز گاهی اوقات شک میکنم! آیا صیغه موقت باطل بوده یا عقد دائم؟ با تشکر فراوان در سطر اول که توضیح دادم همسرم به جهت طلاق باوالدینش زندگی نمیکرد، منظور این است که والدینش طلاق گرفته بودند و ایشان با جده خودشان زندگی میکردند و دخترباکره بودند. وضعیت: پاسخدادهشده توسط: موسوی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام موسوی 175 ارسال شده در 30 اردیبهشت 1402 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت 1402 سلام علیکم عقد دوم یعنی عقد دایم صحیح واقع شده و مشکلی ندارد. موفق باشید وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده