مهمان مهمان ارسال شده در 22 اردیبهشت 1402 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت 1402 سلام خسته نباشین من سوالم این که ما یه حیات داشتیم ارث پدری بود این و مادر فروخت و حق ورثه ی پسر ها رو داد و مادر حق ما چهار تا خواهر رو گذاشت رو حق خودش یه حیات خرید وگفت که از شما قرض می گیرم بعدا می دم بعدا هم نتونست قرض دخترا رو بده بعد یه سال گفت بلایی سرم میاد دوباره پسرا میان حق می برن حیاتو به اسم ما چهار تا خواهر کرد هر کدوم یه سهم داریم الان مادر می گه من اون زمان ده سال پیش بیست ملیون قرض گرفتم از هر نفر و این سهم از حیات واسه شما حلال نیست من قرضتونو می دم تو حیات قرار نبود شریک بشین دو خواهرام تو خونه ان با مادر زندگی می کنند الان لطف کنین تو ضیح بدین مادر بخواد پول ما رو بدهد چه جوری بدهد درستش کدوم ؟ممنونم وضعیت: پاسخدادهشده توسط: موسوی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام موسوی 175 ارسال شده در 23 اردیبهشت 1402 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت 1402 سلام علیکم اگر مادر سهم هر یک از دختران را به نحو قرض گرفته نه شراکت و منزل جدید را خریده و اینکه تنظیم سند به نام دختران واقعی نبوده و فقط جنبه صوری داشته، در این صورت مادر فقط همان مبلغی را که به صورت قرض گرفته (بیست میلیون تومان) به دختران بدهکار است، منتهی در حال حاضر نسبت به آن زمان اگر تورم فاحش بوده و ارزش پول خیلی کم شده باشد، پرداخت آن مبلغ (بیست میلیون تومان) بنا بر احتیاط واجب کافی نبوده و باید مادر بنا بر احتیاط واجب با هر یک از دختران بر مبلغ بیشتر مصالحه کند. موفق باشید وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده